🔴ترشیها، متهم ردیف اول ابتلا به سرطان معده
🔹دکتر رضوان، متخصص داخلی و رییس بیمارستان سینا فرشچیان همدان:
👈 در برخی استانهای کشور به دلیل تفاوت در سبک غذایی و مصرف زیاد ترشیجات، غذاهای دودی مانند ماهی و برنج دودی، میزان شیوع سرطان معده بیش از دو برابر استانهای دیگر است.
👈 برخی افراد بخش کپکزده مواد غذایی مانند مربا یا ترشی را جدا کرده و باقی آن را مصرف میکنند که این اقدام نادرست است و مواد غذایی کپکزده باید به طور کامل دور ریخته شود.
👈 به دلیل وسعت آناتومی معده، سرطان معمولاً در مراحل اولیه علائمی بروز نمی دهد.
👈 درد و نفخ شکمی که مقاوم به درمان باشد، سیری زودرس، کمخونی غیرمنتظره به ویژه در مردان یا زنان خارج از دوران بارداری و عادت ماهانه، کاهش وزن شدید، تهوع و استفراغ مقاوم به درمان، خون در استفراغ یا مدفوع، از جمله نشانههایی هستند که باید جدی گرفته شوند.
https://behdasht.gov.ir/ZUUCo
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
با سفیران سلامت تهران در تلگرام، اینستاگرام، سروش، ایتا، بله و آپارات همراه باشید
@safiranesalamatetehran