🔴ترشی‌ها، متهم ردیف اول ابتلا به سرطان معده 🔹دکتر رضوان، متخصص داخلی و رییس بیمارستان سینا فرشچیان همدان: 👈 در برخی استان‌های کشور به دلیل تفاوت در سبک غذایی و مصرف زیاد ترشی‌جات، غذاهای دودی مانند ماهی و برنج دودی، میزان شیوع سرطان معده بیش از دو برابر استان‌های دیگر است. 👈 برخی افراد بخش کپک‌زده مواد غذایی مانند مربا یا ترشی را جدا کرده و باقی آن را مصرف می‌کنند که این اقدام نادرست است و مواد غذایی کپک‌زده باید به طور کامل دور ریخته شود. 👈 به دلیل وسعت آناتومی معده، سرطان معمولاً در مراحل اولیه علائمی بروز نمی‌ دهد. 👈 درد و نفخ شکمی که مقاوم به درمان باشد، سیری زودرس، کم‌خونی غیرمنتظره به ‌ویژه در مردان یا زنان خارج از دوران بارداری و عادت ‌ماهانه، کاهش وزن شدید، تهوع و استفراغ مقاوم به درمان، خون در استفراغ یا مدفوع، از جمله نشانه‌هایی هستند که باید جدی گرفته شوند. https://behdasht.gov.ir/ZUUCo 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ با سفیران سلامت تهران در تلگرام، اینستاگرام، سروش، ایتا، بله و آپارات همراه باشید @safiranesalamatetehran