در ایران با شرایط تولید ایران با شرایط اقتصادی مردم ایران بصورت کلی بهترین روغن برای سرخ کردن انواع موادغذایی همین روغنهای کارخانه ای مخصوص سرخ کردنه. با پالم و بی پالم فرقی نمیکنه. برندش هم مهم نیست. فقط برای تفت دادن میشه از روغن زیتون، اونهم نوع تصفیه شده استفاده کرد. چون در فرایند تصفیه مواردی مثل اسیدهای چرب آزاد و... حذف میشن. درکل از روغن زیتون برای سرخ کردن با دما و زمان طولانی استفاده نکنید. ولی مثل همیشه؛ صاحب اختیار شمایید روغن هسته انگور یا روغن برنج و امثالهم برای سرخ کردن عمیق(مثل سرخ کردن کتلت یا بادمجان) به هیچ عنوان مناسب نیستند. خلاص. پ.ن: من میگم ولی شما هرکاری صلاح میدونی بکن🥰 ✨ سفیر فارفان ✨ ✨ @safirfarfan