📌مدیر دامپزشکی زهک گفت: آمادگی ۳ اکیپ دامپزشکی برای خدمت رسانی در روز عید سعید قربان 🔹️ دکتر علی رافع شیخی مدیر دامپزشکی شهرستان زهک ضمن تبریک عید بزرگ قربان به شهروندان محترم شهرستان زهک، بیان کرد: به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرارگیرد. ◽️دام قربانی را از میادین تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری نمایید. ◽️در زمان قطعه قطعه کردن گوشت از لوازم حفاظت شخصی نظیر دستکش استفاده نمایید. ◽️از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید، در‌ غیر اینصورت خطر انتقال عامل بیماری به ذابحین در صورت ابتلا به بیماری در دام و ویا عدم رعایت بهداشت فردی وجود دارد. ◽️افرادی که به ذبح دام قربانی مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود. ◽️گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. ◽️جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴درجه سانتی گراد، مصرف شود. ◽️به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری ( لنگش، ابریزش بینی ، ابریزش چشم و الوده به انگل های خارجی بالاخص کنه ) هستند ذبح و مصرف ننمایید. ◽️از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می نمایند گوشت خریداری ننمایید. ◽️از مصرف جگر و سایر امعاء واحشاء گوشت دامی یه صورت خام و یا نیم پز جدا" پرهیز نمایید. @safirsharq