⚠️مواظب اظهارنظرهای جاهلانه در زمینهی #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر باشیم!
🔺این روش امر به معروف و نهی از منکر شهید بروجردی [پخش اذان] در مورد بیدار کردن افراد برای نماز صحیح است و حتی اگر ترس بر کوچک شمردن نمار به میان آید ، طبق نظر برخی مراجع بیدار کردن افراد واجب میگردد!
🔺نکتهی مهم اینجاست که عکس العمل شهید در آن مکان و زمان شاید بهترین راه امر به معروف و نهی از منکر باشد ، اما نمیتوان این عکس العمل را به دیگر کارها نیز تعمیم داد و یک نسخهی واحد برای این فریضه پیچید!
🔺عدهای در فضای مجازی [چه از روی جهل،چه از روی شیطنت] قصد دارند این روش شهید بروجردی را معیار امر به معروف و نهی از منکر بدانند و اینگونه وانمود کنند که وظیفهی ما در این فریضهی الهی ، تنها نصیحت و دعوت است و امر به معروف و نهی از منکر تنها باید به همین شکل☝️صورت بگیرد ، که این تفکر با مبانی دین اسلام در تضاد است!
🔺در اسلام امر به معروف و نهی از منکر مراتبی دارد که آخرین مرتبهی آن عملیست و در آن نباید به تذکر لسانی و نصیحت و اخم کردن بسنده کرد و باید با روشی سنجیده مداخله نمود و بین خطاکار و خطایش فاصله انداخت [که معمولا این مرتبه بر عهدهی حکومت است]!
⚠️مواظب باشیم عدهای در مفهوم امر به معروف و نهی از منکر انحراف ایجاد نکنند!
📍پ.ن : از این نکته غافل نشویم که در فیلم سینمایی #غریب☝️ جوانی که مردم را با لحنی زشت بیدار میکند ، در حقیقت نفوذی و عضو کومله و عمل وی ، یک تندروی ِ خرابکارانه است و در پایان فیلم توسط خود شهید بروجردی به درک واصل میشود!
✍میلاد خورسندی