گاهی برای آنکه چای عصرگاهیمان بیشتر بچسبد، چیزی به آن اضافه میکنیم:
چوب دارچینی، هِلی، نباتی، شده چند پَر بهار نارنج...
و یا هر چیزی که آن مزه و بوی تکراری را تبدیل به عطرِ خوش و طعمِ خوب کند.
زندگی هم گاهی می شود مثل همین چای، باید با دلخوشی های کوچک طعم
و رنگش را عوض کنی،
یک چیزی که امید بدهد به دلت،
انگیزه شود، مزهی دلنشین همان چای تکراری و همیشگی شود...
روز و شب و لحظه ها و آدمها که همانند... اصل کاری همان طعم دهندههاست، همان چیزهای کوچکی که عطر و رنگ چای داغ توی فنجان را عوض کند...
حالمان را خوب کند...
و همه چیزهای به ظاهر معمولی و تکراری را تبدیل به یک نشانه مقدس کند.
حیف نیست وسط همه سرشلوغیهای تکراری، از چشیدن طعم دلچسب حرفهای تازه، دوستیهای ناب و انگیزههای نورانی جا بمانیم؟
اگر زیاد دست دست کنیم، فرصت ها میرود و جرعههای سرد شده دیگر به دردمان نمیخورد...
تا هستیم، باید بلند شویم و از میان تمام چیزهای کوچک و تکراری یک عصر بلند دلنشین با طعم هل و دارچین بسازیم...☕️❤️
#سحر_شهریاری
#هوالشهـــــــیداینجاست 👇🌱
@saharshahriary