تخم مرغ صد ساله نام یکی از خوراکیهای آشپزخانه چین است.
برای تهیه آن، تخم پرندگان را در مخلوطی از خاک رس، خاکستر، نمک، آهک زنده و یا پوسته برنج قرار میدهند تا چند هفته یا چندماه بماند. با این روش، رنگ زردهی تخم مرغ سبز تیره یا خاکستری میشود، و به خاطر وجود سولفید هیدروژن و آمونیاک قوام کِرم مانند و بو و طعم قوی پیدا میکند. سفیده آن هم تبدیل به ژلهای به رنگ قهوهای تیره و ژله شفاف با طعم شور میشود.
c
╭─▪️┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸┅▪️─╮
☘️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج☘
#لبیک_یا_خامنه_ای
#نبرد_روایتها
#جهاد_تبیین
#مقابله_با_تحریف
#شعبان_ظهور_منجی
✅
@sahebzamanchanel
╰─▪️┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸┅▪️─╯