میوههای کپکزده را نخورید!/ سمی هستند
متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
🔸انواع کپکها و قارچهایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن میشوند میتوانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
🔸کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچها موادی هستند که در برخی میوههای رسیده مشاهده میشود.
🔸زمانی که هلو را باز میکنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
🔸معمولاً میوههایی که روی درخت دچار کپک زدگی میشوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکافهای عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپکها، قارچها و باکتریها هستند.
کانال بزرگ
#سلامت_آنلاین👇
@salamat_on