✳️ خواص گوشت ماهی
👈گوشت ماهی جزء گوشتهای سفید بوده و یک منبع غنی از پروتئین به حساب میآید. غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند. توجه داشته باشید که میگو دارای کلسترول زیادی می باشد، اما با این حال مقدار کلسترول در میگو کمتر از مقدار آن در گوشت قرمز است.
✅گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود.
#کرونا
#سلامت
✅
#کانال_رسمی_سلامت_بمان
🆔
@salamatbeman