✳️تخم مرغ بخورید و بدون بیماری زندگی کنید!
👈در طب سنتی ایران برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و غذائیت آن شبیه گوشت دانسته شده است ولی مضرات گوشت را ندارد!
🔸طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سردتر قلمداد شده است.
✍🏻زرده تخم مرغ عسلی نزدیک به سفتی با قوام مشابه عسل که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته و امکان انتقال بیماری هایی نظیر سالمونلا در آن از بین رفته است در طب سنتی از جمله غذاهای پر انرژی و زود هضم شمرده می شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می شود.
#کرونا
#سلامت
✅
#کانال_رسمی_سلامت_بمان
🆔
@salamatbeman