✳️تخم مرغ بخورید و بدون بیماری زندگی کنید! 👈در طب سنتی ایران برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و غذائیت آن شبیه گوشت دانسته شده است ولی مضرات گوشت را ندارد! 🔸طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سردتر قلمداد شده است.   ✍🏻زرده تخم مرغ عسلی نزدیک به سفتی با قوام مشابه عسل که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته و امکان انتقال بیماری هایی نظیر سالمونلا در آن از بین رفته است در طب سنتی از جمله غذاهای پر انرژی و زود هضم شمرده می شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می شود. 🆔 @salamatbeman