❗️هشدار ویروس خونریزی دهنده تب کنگو 🔻با توجه به عید سعید قربان، عامل بیماری تب کریمه کنگو، تنها در انسان قابلیت بیماری‌زایی دارد و برای دام‌ها مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند. ✅رعایت حفاظت فردی در هنگام ذبح و سلاخی، نگهداری گوشت حداقل ۲۴ساعت در یخچال پس از ذبح و اجتناب از مصرف فراورده های گوشت و جگر به صورت خام و نیم پز از مهم ترین موارد پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو است. 🔻شیوع CCHF دارای نرخ مرگ و میر تا 40٪ است که در سال گذشته ۳ نفر در ایران فوت کردند. http://eitaa.com/salamatekerman