پوره کدو 🎃 حلوایی مناسب برای 👼 7 ماه به بالا روش اول: کدو 🎃 حلوایی شیرین را بردارید و پس از شستن و خشک کردن کدو حلوایی، به کمک چاقوی 🔪 😃آشپزخانه قسمت فوقانی کدو حلوایی را جدا کنید. تخمه‌های کدو حلوایی و پالپهای آن را به کمک یک قاشق غذاخوری خارج کنید.کدو حلوایی را به 4 تا 8 قسمت تقسیم کنید. دو یا سه تکه کدو حلوایی را بردارید و پوستش را جدا کنید. سپس آن را بخار پز کنید🙄 پس از خنک شدن، کدوی بخار پز شده را در میکسر (غذاساز) بریزید و خوب اجازه بدهید تا له😁 شود. پوره ما آماده است. روش دوم : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کدو حلوایی شیرین را بردارید و پس از شستن و خشک کردن کدو حلوایی، به کمک چاقوی 🔪 😃 آشپزخانه قسمت فوقانی کدو حلوایی را جدا کنید. تخمه‌های کدو حلوایی و پالپهای آن را به کمک یک قاشق غذاخوری خارج کنید. کدو حلوایی را به 4 تا 8 قسمت تقسیم کنید. سپس آن‌ها را درون سینی بچینید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر با درجه حرارت 180 قرار دهید. تا زمانی که چنگال به راحتی درون کدو حلوایی فرو رود و کاملا مغز پخت شده باشد. پس از خنک شدن کدو حلوایی‌ها، پوست آن را به کمک چاقو جدا کنید و کدو‌ها را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. در این مرحله به کمک غذاساز، کدو حلوایی‌های خرد شده را پوره کنید. پوره کدو حلوایی یکی از لذیذ ترین پوره های محبوب کودکان است.😋😋 دیگه فصلشم اومده و ازش غافل نشیاااا مامان جان😘 نوش جان😚 . @salamatkade_shefa