طرز تهیه سیب خشک در خانه با بخاری :
سیب رو خوب شسته با استفاده از رنده درشت یا با استفاده از چاقوی آشپزخانه خوب ریز و ساطوری میکنیم.
هر چقدر تکه های میوه ریزتر باشند ، میوه زودتر خشک میشود.
عزیزانی که در منزل بخاری دارند یک سینی رو روی بخاری بزارن و سیب رنده شده رو داخلش ریخته و سپس در حدود دو ساعت اول چند بار با کفگیر چوبی زیر و رو میکنیم تا به سینی نچسبه و سخت جدا بشه.
طی این دو ساعت قدری رطوبتش از بین میره و به مرور تا ۲۴ ساعت رو بخاری با شعله کم باشه،بعد میتونید روی سطح پارچه ای داخل اتاق زمان بدید تا خشک بشه و یا همون روی بخاری منتظر بمانید خشک بشه.
بعد اطمینان از خشک شدن ، داخل ماهیتابه نچسب به مدت بیست دقیقه با کمترین حرارت مرتب تفت میدید و بالا سرش بمونید،اگه یک دقیقه هم رها کنید به سرعت میسوزه و خدای نکرده زحماتتون بر باد میره.
داخل ماهیتابه صبر میکنیم تا کاملا خنک شه،داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.
❗اگه تجربه اولی هستید حدود دو کیلو کافیه برای شروع،بعد از تجربه کافی میتونید یک جعبه رو هم یکجا خشک کنید،اینقدر دمنوش میوه طعم دلچسبی داره که بزودی هم خودتون و هم اعضای خانواده طرفدارش میشن.
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔
@Salehin_razavi
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲