بسمه تعالی
#خبر
مذاکرات وین دیروز ،امروز،فردا
شبکههای ماهوارهای فارسیزبان معاند با چند رویکرد:
۱. با تاثیرات رژیم منحوس صهیونیستی به دنبال جوسازی رسانههای با موضوع هدف ج.ا.ا در شرکت در مذاکرات وین زمان خریدن و دست یابی به سلاح هستهای است.
۲.ج.ا.ا به دنبال توافق مقطعی موقت و جلب اعتماد طرف غربی در جهت آزاد سازی منابع مالی بلوکه شده است است و دوباره به پله اولش باز می گردد این هم جوسازی رسانههای متاثر از رژیم صهیونیستی است.
۳.به علت خروج آمریکایی ها از خاورمیانه و حضور در آسیای شرقی برای مقابله مستقیم با تهدید گسترش سلطه ی چین، غربی ها به دنبال بستن پروندههای بازشان در منطقه از جمله برجام و انجام توافق حداقلی هستند.
۴.تیم مذاکره کننده دولت آقای رئیسی برخلاف سیاست اعلامی و پیش شرط های گفته شده فردا در عمل در خصوص موضوعات خط قرمز مانند موشکی و نفوذ منطقهای صحبت خواهند نمود و مذاکره خواهد شد.
#تحلیل
آمریکایی ها قبلا خواهان برگزاری مذاکرات رودر رو و دوطرفه با ایران بدون اروپا و بی برجام بودند که ایران موافقت نکرد چون به آمریکا بخاطر سابقه افغانستان و عملکرد کودتای ۲۸ مرداد و طبس....بی اعتماد است.اما بخاطر احترام به نظرات جامعه امروزی وارد مذاکرات می شود تا ادعاهای پوچ غربی ها برای مردم ما روشن شود که اینها دشمن ثابت ما هستند ابتدا به دنبال براندازی و موفق نشدند اکنون به دنبال تغییر و فشار از داخل هستند چون با فشار و توطئه تغییر توسط معاندین اپسوزیون خارج نشین وابسته راه بجای نبردند،لذا هدفشان ایجاد شکاف عمیق و دوقطبی مردم و حاکمیت هستند با بستر برجام ....
#نتیجه
رژیم صهیونیستی چرا خودش را به آب و آتیش می زند ملاقات و سفر بنت نخست وزیر شأن با پوتین و کشورهای عربی و آمریکایی و الان با ناامیدی از گراند فادر آمریکایی به مادر انگلیسی شان پناه بردند واقعاً ممکن است در بحث برجام اهداف ذیل را دنبال کند؟
۱.فشار و جو روانی به ایران برای انعقاد قرارداد حداقلی یا حتی موقت با راحت شدن خیالش از نفوذ منطقهای مزاحمش ، یا هراس از توان موشکی ما....
۲.ممانعت از انعقاد قرارداد و توافق و به چالش کشیدن ما در اذهان عمومی جهانیان. ایجاد جبهه ی رویارویی مستقیم نظامی علاوه بر سایبری در کشورهای منطقه تا منطقه ی درگیری دورتر از مرزهایش باشد
۳.تئوری هزار چاقوی ضربه تدریجی و عدم تمرکز دفاعی ما....
هرآنچه باشد باید هوشیار تر باشیم .باید راهبردهای نوین و تهاجمی توام با رفتار انعطافی داشته باشیم .نظریه شیر و روباه در علوم سیاسی یعنی تهاجم و ضربه یا تاکتیک نرمش به موقع باشد شیر یا روباه ثابت در موازنه قدرت محکوم نابودی است در آموزه های ارزشی مان در اسلام تقریبا به خوف و رجا تعبیر می شود.
اعتماد سازی بدون دادن امتیاز با عملیات روانی (روباه) و ضربه نهایی و کیش و مات (شیر) بودن.
✍محسن یاری هادیان سیاسی