ارد1/5پیمانه روغن نصف پیمانه شکر2/3پیمانه بکین پودر‌1/5قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری پودرهل نصف قاشق چایخوری وانیل کمی گلاب 2قاشق غذاخوری ماست 1/2پیمانه تخم مرغ درشت 2عدد ابتدا شکروتخم مرغ ووانیل 8دقیقه زده تا کرمی وکش داربشه قبلش جوش وماست مخلوط کرده گذاشته کناربعد8دقیقه روغن وهل روریخته مخلوط کرده وبعدماست رواضافه وگلاب رواضافه کرده ودراخراردوبکین الک شده خوب مخلوط کرده بالیسک من یک دورباهمزن زدم فرروازقبل اگه برقی بودرو220درجه واگرگازی بودرو230درجه شعله بالا وپایین همزمان روشن کنید موادتوقالب ریخته روشو باقاشق وروغن مایه علامت مثبت کشیده گذاشته توفرمدت 15الی 20دقیقه بغل فربمونیدچون گرمای هرفرفرق داره نسوزه کیکتون نوش جون فوق العاده نرم ولطیف نکات: فرازنیم ساعت قبل روشن وداغ داغ باشه چاقو داخل روغن مایع بزاریدوبعدروی خمیر که درکپسول ریختین علامت+بزنید کیک شکفته میشه دوسوم کپسول خمیربریزید 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110