🍳 | دو پیازه آلو، غذای شیرازی با کم‌ترین مواد 🔸 شاید جالب باشه بدونید که در شهرهای جنوبی و شیراز به سیب‌زمینی آلو میگن. تو لیست غذاهای ساده هم دو پیازه آلو یک پرچمدار واقعی با طعم فوق‌العاده است. مواد لازم: سیب زمینی: ۲ عدد متوسط پیاز: دو عدد متوسط رب: ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم روش پخت: 🔸 سیب زمینی‌ها رو به خوبی بشورید و به همراه مقداری آب در قابلمه بریزید تا به خوبی آب‌پز بشن. بعد از این که سیب‌زمینی‌ها نرم شدند، پوستشون رو جدا کنید و بعد به صورت مکعبی خرد کنید. 🔸 حالا پیازها رو به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه روغن تو ماهیتابه بریزید تا سرخ بشن. موقع سرخ شدن پیازها زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید. 🔸 بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، رب گوجه رک به مواد اضافه کنید تا اصطلاحاً خامیش گرفته بشه و رنگ بهتری به غذا بده. 🔸 حالا سیب‌زمینی‌های خرد شده رو با مقداری نمک به مواد اضافه و برای مدتی تفت بدید تا کمی سرخ بشن و با بقیه مواد ماهیتابه به خوبی ترکیب بشن. 🔸 خب می‌تونید دو پیازه آلو رو با کمی جعفری یا نعناع تازه خرد شده یا خشک شده تزیین کنید و به همراه نان سرو کنید. @samensaadatmand342