14.23M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آش گوجه یا آش آبغوره یه آش خوشمزه وبی دردسر که نوع حبوبات در هر شهر ممکنه متفاوت باشه داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، یک عدد پیاز رنده شده اضافه و تفت بدین . زردچوبه ، فلفل سیاه و پاپریکا بریزین و به تفت دادن ادامه بدین . یک پیمانه بلغور گندم ،دو سوم پیمانه برنج که از یکساعت قبل خیس کردین ، و به مقدار کافی آب بریزین، من از آب گوشت هم استفاده کردم درشو ببندید و بذارید دو ساعت پخته بشه.بعد از دو ساعت، نیم کیلو پوره گوجه فرنگی ،و چهارصد گرم سبزی آش شامل تره، جعفری و گشنیز اضافه کنین. لوبیا چشم بلبلی پخته هم اضافه کنید یک قاشق رب بریزین و نصف لیوان آبغوره، نمک هم اندازه کنید بذارید جا بیفته.این آش تند باشه خوشمزه تره .