آش گوجه یا آش آبغوره یه آش خوشمزه وبی دردسر که نوع حبوبات در هر شهر ممکنه متفاوت باشه
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید،
یک عدد پیاز رنده شده اضافه و تفت بدین .
زردچوبه ، فلفل سیاه و پاپریکا بریزین و به تفت دادن ادامه بدین .
یک پیمانه بلغور گندم ،دو سوم پیمانه برنج که از یکساعت قبل خیس کردین ،
و به مقدار کافی آب بریزین، من از آب گوشت هم استفاده کردم درشو ببندید و بذارید دو ساعت پخته بشه.بعد از دو ساعت، نیم کیلو پوره گوجه فرنگی ،و چهارصد گرم سبزی آش شامل تره، جعفری و گشنیز اضافه کنین. لوبیا چشم بلبلی پخته هم اضافه کنید یک قاشق رب بریزین و نصف لیوان آبغوره، نمک هم اندازه کنید بذارید جا بیفته.این آش تند باشه خوشمزه تره
.