🙇
وقتی قرآن کریم، زبان به گلایه میگشاید...❗️
قرآن کریم در جاهای مختلف چندین گلایه نموده است؛《أَفَبِهَٰذَا الْحَدِيثِ أَنْتُمْ مُدْهِنُونَ》یعنی آیا شما این قرآن را سست میانگارید و به آن بیتوجهی میکنید؟! و در جای دیگر نیز میفرماید:《قَلِيلًا مَا تُؤْمِنُونَ》و یا《قَلِيلًا مَا تَذَکَّرون》یعنی کم اند افرادی که به قرآن ایمان بیاوردند و از آن پند بگیرند و به سراغ قرآن بروند! و همچنین میفرماید:《أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ ٱلقُرءَانَ》 یعنی آیا نمیخواهید بنشینید و در قرآن کمی تدبر کنید؟!
اینها همه کلام و گلایه های قرآنی است که قرآن درباره خود میگوید!
در جای دیگری از قرآن، قَسَمی ذکر شده است که به جامعیّت این قَسَم در هیچ جای دیگری از قرآن وجود ندارد؛ 《فَلَا أُقْسِمُ بِمَا تُبْصِرُونَ، وَمَا لَا تُبْصِرُونَ، إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ كَرِيمٍ》 یعنی قسم به آنچه میبینید و آنچه نمیبینید_یعنی قسم به همه چیز_ این کتاب، قول خداوند است که به واسطه رسول خدا به دست ما رسیده است، اما با این حال چرا ما باید در مسائل مختلف زندگی خود به جاهای دیگری غیر از قرآن رجوع کنیم؟!
به دلیل اينکه انسان از سرچشمه(قرآن) دور است، گاه به جای مراجعه به قرآن، به سراغ رمّال و دعانویس میرود تا سرکتابی برایش باز کنند و ببینند مشکلات زندگی او از کجاست!
وقتی انسان مینشیند و با خود کمی فکر میکند، واقعا متعجب میشود که دلیل این همه سستی و غفلت نسبت به قرآن از چیست؟!
📚
گزیدهای از بیانات حجت الاسلام والمسلمین محمد طاهری
#قرآن
🆔
@sarayehekmaatt