🚨 رسانههای باکو به استقبال سفر پزشکیان به باکو رفتند!!
⬅️ رسانه باکو: خشک شدن دریاچه ارومیه، ناشی از عامل زیستمحیطی نیست، بلکه سیاسی است!
⬅️ در آستانه برگزاری اجلاس cop29 در باکو برای بررسی مشکلات ناشی از تغییرات آبوهوایی،
ینیمساوات، رسانه غیررسمی ریاستجمهوری آذربایجان در ادعایی مضحک نوشت: «خشک شدن
#دریاچه_ارومیه، ناشی از عامل زیستمحیطی نیست، بلکه سیاسی است!»
⬅️ قورخماز ابراهیملی، رئیس اتحادیه اجتماعی "بیسفر" به ینیمساوات گفت: «خشک شدن دریاچه ارومیه نتیجه اراده سیاسی است که به موقع آغاز شده است. این، کار شوونیسم فارس و نظام تبانی با قدرتهای بینالمللی است. میدانید که آنها میخواهند به تدریج توازن جمعیتی کردها را در آن منطقه افزایش دهند و این را از انتخابات نمایندگان (مجلس در ایران) میتوان فهمید. این موضوع در تعداد نمایندگانی که از آنجا انتخاب میشوند، نیز مشاهده میشود. یعنی میخواهند آن منطقه را از ترکها پاک کنند و آرامآرام کردها را سکنی دهند. از آنجایی که همه اینها بخشی از پروژه خاورمیانه بزرگ است، بهویژه ایالات متحده آمریکا هم چشم خود را بر روی این موضوع میبندد!"
⬅️ رییس "بیسفر" باکو نگفت که اگر دریاچه ارومیه خشک شود، چطور میتوان کردها را جایگزین آذریها در شورهزار برجای مانده از این دریاچه کرد!؟
⬅️ در آستانه برگزاری اجلاس cop29 در باکو انتشار گزارشهای اینچنین نامعقول که حکایت از تعطیل بودن عقل سلیم و اندیشه در گردانندگان رسانهای و سیاسی باکو دارد، نشان میدهد که برگزاری اجلاس cop29 در باکو که صرفاً تحتتأثیر مطامع سیاسی غرب و صهیونیسم باکو برای میزبانی این اجلاس برگزیده شده است، تا چه حد خطرناک و زیانبار است.
⬅️ این فعال زیستمحیطی باکو همچنین در خصوص تأثیر رویکرد مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری ایران به سرنوشت دریاچه ارومیه گفت: "مسعود پزشکیان که از ترکهای اوغوز است، با روی کار آمدنش این امید را ایجاد کرد که تغییراتی رخ دهد. این امر در اقدامات انجام شده در رابطه با افتتاح مدارس در آذربایجان، آموزش زبان ترکی و تقویت جایگاه ملت ترک در ایران نمود پیدا میکند. علیرغم اینکه رهبر دینی ایران هم ترک است، ملت ترک همچنان تحت ظلم و ستم هستند!! مسعود پزشکیان در واقع با مطرح کردن ترک بودنش این اقدامات را انجام میدهد. به موازات چنین تحرک اراده سیاسی، قابل توجه است که سفیر ژاپن در تهران هم برای نجات دریاچه ارومیه نوید داده است. من معتقدم که فناوریهای ژاپنی در فرآیند نجات دریاچه ارومیه مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اول از همه، میتوان چاههای آرتزین را در اطراف دریاچه حفر کرد!! و برای تأمین آب دریاچه میتوان کارهای مناسبی انجام داد. علاوه بر این، اگر سیستمهای آبیاری مدرنسازی شوند و سیستمهای آبیاری مدرن در کنار رودخانهها در مسیر دریاچه نصب شوند، آب رودخانه بیشتری میتواند به دریاچه سرازیر شود. علاوه بر این، سدها را میتوان به فناوریهای جدید نانو مجهز کرد که این نیاز به سرمایهگذاری عظیمی دارد. اینکه آیا این فرصت به دولت ایران داده خواهد شد یا نه، باید در آینده آن را دید. مشخص است که در ایران نیروهای محافظهکار جدی علیه پزشکیان وجود دارد. من فکر میکنم زمان زیادی طول میکشد تا این روند تکمیل شود. زیرا بیشتر منطقه خالی از سکنه است. بسیاری از جزایر در خشکی باقی ماندهاند. دریاچه خیلی کوچک شده است."
⬅️ این کارشناس ارشد باکویی نگفت که چطور با استفاده از فناوریهای جدید نانو در سدها، میتوان دریاچه ارومیه را احیاء کرد!!
👇
🆔 ☫
@sardabir313 ☫