⭕️خوراک لوبیا از غذاهای زمستانی گرم و مقوی
🔸خوراک لوبیا را با عنوان لوبیا گرم هم میشناسند. یکی از غذاهای خوشمزه نونی برای شام و ناهار زمستان. این غذا در شمال و شمال غربی طرفداران بیشتری دارد و به عنوان صبحانه هم مصرف میشود.
🔹برای پختن خوراک لوبیا، لوبیا را ۸ تا ۱۲ ساعت قبل از پخت بخیسانید و آب آن را هم دو، سه بار عوض کنید. در پخت خوراک لوبیا میتوانید از جو، قارچ یا سیبزمینی نگینی هم استفاده کنید.
🔹لوبیا منبع غنی از پروتئین است، مخصوصا برای کسانی که گیاهخوار هستند، همچنین انواع مختلف لوبیا در مقایسه با محصولات لبنی، چربی اشباع و کالری کمتر دارند.
🔹لوبیا در بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به سرطان نیز بسیار مفید است و از طرفی خوردن لوبیا به خانمهای باردار کمک میکند تا اسید فولیک زیادی را از این طریق به دست آورند.
✅ کانال خبرفوری ساری 👇
https://eitaa.com/joinchat/491389214Ce433c2ddfc