#آش رشته😍🍲
موادلازم :
(برای ۸ تا ۱۰ نفر )
پیازبزرگ : ۴ عدد
سیر : ۱ بوته
کره : ۱۰۰ گرم
رشته آش : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نخودخام : ۱ پیمانه
لوبیاخام : ۱ پیمانه
عدس یا ماش خام : ۱ پیمانه
سبزی آش : ۴۰۰ گرم
مخلوط : ( اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا )
کره : ۱۰۰ گرم
نعنا خشک : ۱ قغ
زردچوبه : ۱ قغ
نمک : ۱ قغ
نکات :
.
🔸 نخود ، لوبیا و عدس رو به مدت ۲۴ ساعت با آب سرو بخیسونید و در بین ۴_۵ بار آبشونو عوض کنید
🔸 حبوبات رو به صورت جدا از هم آبپز کنید طوری که با انگشت لِه بشه اگر باهم بپزید لوبیا رنگ میده و رنگ آش رو تیره میکنه
🔸مقدار پیاز داغ هرچی بیشتر آش خفن تر 🥰
🔸من هیچوقت کشک رو با آش مخلوط نمیکنم و فقط برای تزئین استفاده میکنم میتونید موقع کشیدن آش داخل ظرف ۲ قغ کشک رو رقیق کنید و بهش اضافه و مخلوط کنید
🔸 برای تزئین من از پیاز داغ ، نعناداغ ، سیرداغ و کشک استفاده کردم