با این دستور یه پیراشکی نرم وخوشمزه وعاالی
درست کن 👌
من همیشه با این دستور پیراشکی درست میکنم بیشتر هم توی فر
عاالی میشه نرم و پوک و خوشمزه
❗️می تونید سرخش هم کنید فقط حتما اگر خواستین سرخ کنید
بعد از استراحت دوم دوباره پیراشکی ها را دور پیچ کنید که داخل روغن باز نشن
برای داخل فر هم همین طور بعد از استراحت دوم دوباره دور خمیر را بپیچونیدکه هم طرحش قشنگتر میشه هم باز نمیشن😉
خمیرمایه ۱ق س (۹گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم)
✔خمیر مایه شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید واجازه دهید تا عمل بیاد
ادامه پست بعد
#پیراشکی
🌟