دمنوش "بِه" 🔻👈یکی از نوشیدنی های مورد علاقه ما ایرانی ها، چای است. ما معمولاً چای را در وعده صبحانه ویادر میان وعده های غذایی و به عنوان وعده تفریحی عصرانه مصرف می کنیم. تا پیش از این منظور از چای، همان چای سیاه بود، اما این روزها انواع چای که به دمنوش ها معرف است موجود است مثل چای به، چای سیب، چای نعنا و ..هر کدوم از این دمنوش ها دارای خاصیت های دارویی خاص خودشون هستند. خواص دارویی چای به و یا همان دمنوش به: 🔸آرام بخش و کمک در رفع خستگی 🔹بوی مطبوع و دلنشین، بعبارتی خوش بو کننده دهان 🔸تقویت عملکرد قلب 🔹کمک در هضم غذا (مناسب معده های دیر هضم) 🔸خاصیت ضد سرطانی 🔻معمولاً دمنوش ها به دو روش تهیه میشند: ۱- روش خانگی تهیه دمنوش به و خشک کردن میوه که البته باید با مهارت انجام شود. ۲- بسته های به خشک شده واقع در مغازه ها در هر دو روش مقداری از دمنوش به را در قوری ریخته و به مانند چای سیاه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، آن را دم کنید. در صورتیکه که طعم شیرین تر دوست دارید، میتوانید به آن اندکی عسل اضافه کنید. و همچنین از طعم دهنده های دیگر، نظیر لیموی تازه با طعم ترش، و یا از هل و دارچین برای طعم و عطری متفاوت استفاده کنید. 🌼اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌼 درپیامرسان ایتا به گام دوم بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/166330391C2def9bc049 •┈••✾🍃🇮🇷🍃✾••┈• @scnd_s_rvltion •┈••✾🍃🇮🇷🍃✾••┈•