🔴 گیاهان تراریخته به گیاهانی گفته میشود که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته باشد.. 👈 این تغییر اغلب جهت بهبود مقاومت گیاه به برخی آفات یا بیماریهای گیاهی و برای بهبود عملکرد گیاه و بهره وری کشاورزی صورت میگیرد 💥با دستکاری روی: 👈 ژنتیک بذر گیاهان و پرمحصول کردن آنها 👈 ژنتیک کودها و پرمحصول کردن آنها 👈 ژنتیک سم ها و کشتار حشرات بسیار مفید برای گیاهان و بقای طبیعت.. ⚫ در نتیجه چه میشود؟! 🍂 گیاهی که میخواهد پرمحصول باشد (به هرشکلی)، نیاز به املاح بیشتری از خاک و آب دارد.. 🍂 امکان این زیاد است که موجب ایجاد پروتئین هایی در گیاه یا جانوران جدید شود که میتواند برای بدن انسان به عنوان عامل بیگانه شناسایی شده و منجر به ایجاد واکنش آلرژیک شود. 🍂 درواقع بیش از اندازه املاح وارد گیاه، و در پی آن وارد بدن انسان میشود.. 🍂 درضمن به دلیل تغییر در ساختار این محصولات، عطر و طعم متفاوت و خاصیت دارویی کمتری خواهند داشت.. 🍂 از طرفی این محصولات موجب ایجاد بیماریهای جدید در انسان میشوند و در بسیاری از گونه های حیوانات مانند موشها و پروانه ها موجب مرگ آنها شده ‌اند.. 🍁 تغییرات ژنتیکی موجب آسیب به برخی ارگانیسمها (مانند آفات و حشرات) در اکوسیستم میشود و از تنوع زیستی آنها میکاهد.. 🍁 درنتیجه حشراتی که موجب تقویت خاصیت دارویی گیاهان میشوند، ازبین خواهند رفت.. 🍁 همچنین بقایای این جانداران که به دلیل سمیت خوراکی ازبین رفته اند برای محیط زیست نامناسب بوده و تا مدتها به صورت مخفی در طبیعت باقی میمانند.. ⚫ در ادامه چه میشود؟! 🌑 پس از چند سال کشت و برداشت، خاک غنی از املاح؛ تبدیل به یک خاک با اسیدیته بالا میگردد!! 🌑 کاهش گرم شدن زمین و سیستم گلخانه ای و در واقع افزایش سودا در خاک و گیاه های تازه کشت شده.. 🌑 و با زیاد شدن حالت اسیدی خاک، در واقع املاح گرم از بین رفته اند و این موجب میشود برخی از گیاهان هرز، که اغلب دارویی هستند، کم رشد یا بی رشد شوند.. 🌑 در نتیجه کود را تقویت میکنند.. ⚫ چه اتفاقی می افتد؟! 👈 گیاهان(میوه و سبزی و سیفی و غلات و حبوبات و..) املاح و خوراکشان را از خاک نمیگیرند. از کود میگیرند.. ⚫ چه میشود؟! 👈 همان حالت اسیدیته خاک به بدن ارجاع داده میشود و مزاج بدن سرد میشود.. ⚫ جدا از آن.. 👈 خاک اسیدیته شده، و با تابش آفتاب به خاک، این حالت اسیدی یک بخشی تخریب و بخشی تبخیر میشود.. 👈 و در نهایت باران کم میشود.. 👈 و آبهای معدنی کم میشوند. چون تراریخته ها پرمحصولند و آب را مکیده اند و خاک را پوک کرده اند.. ⚫ در آخر چه میشود؟! 👈 به دلیل تغییرات ژنتیکی، این محصولات به ویروسها و باکتریها مقاوم میشوند؛ و خاصیت آنتی بیوتیکی خود را در بدن اعمال میکنند و از کارایی آنتی بیوتیکهای دارویی میکاهند و درواقع بدن را تضعیف میکنند.. 👈 و مزاجها سرد میشوند.. 👈 و بیماریهای سرد غالب به مردم میشوند.. 👈 و خواب آلودگی و بیحالی زیاد میشود.. 👈 و میانگین عمر بسیار پایین می آید.. در واقع ما هیچ گیاهی نداریم که ارگانیک باشد. مگر اینکه کود یا سم نخورده باشند و از بزرهای تراریخته استفاده نشده باشد.. 👈 که این را هم میشود گفت دیگر وجود ندارد، مگر گیاهان خودرو در کوه ها و دشتها.. این انتخاب ماست که سالم زندگی کنیم یا بیماری در وجودمان ریشه کند.. بهترین راه دقت در خرید و استفاده از محصولات ارگانیکست استفاده از بذر های بومی و قدیمی و کاشت محصولات و تلاش برای استفاده از محصولات ارگانیک. 🌼اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌼 •┈••✾🍃🇮🇷🍃✾••┈• @scnd_s_rvltion •┈••✾🍃🇮🇷🍃✾••┈•