❌آقای جبلی یکی از مشکلات ما همین هست که شما مسئولین گرامی مشکلات رو اونطور که باید نمی بینید!
چون می فرمایید اغلب مشکلات برای اون آثاری است که مجوز نداشتند در حالی که نه مساله خیلی عمیق تر از این هست!
آثار مجوز دار شبکه نمایش خانگی هم آثار خوبی نیستند. به راحتی می توان گفت بالای 90 درصد سریال های ایرانی و برنامه های رئالیتی شو و غیره ساخته شده در شبکه نمایش خانگی هم از نظر محتوا و از نظر حجاب و عفاف مشکلات زیادی دارند. 10 درصد هم تخفیف دادیم و الا اگر می گفتیم 100 درصد بیراه نگفته بودیم.
استعمال دخانیات، خشونت، دوستی دختر و پسر، ارتباط با نامحرم، روانپریشی، بی حیایی، بی ادبی، هتاکی، شوخی های جنسی، روابط چند ضلعی، سبک زندگی غربی و ضد ایرانی اسلامی، افکار فمنیستی که در خود صداوسیما هم جریان داره و خیلی موارد دیگه از جمله ویژگی های آثار ایرانی این فضا است.
آیا هزاران فیلم،سریال، انیمیشن خارجی که در این سایت ها منتشر میشه تک به تک محتواش، مفید بودن یا مخرب بودنش بررسی شده، آیا ناظران اونها رو تماشا کردند و بعد در اختیار مردم قرار گرفته!؟ مثلا با چه متر و ملاکی سریالی چون واکینگ دد در این شبکه ها راه پیدا کرده و تازه دوبله و پخش شده!؟ می توانید بگویید کجای این سریال مفید یا باعث تعالی است!؟ باید بگویید خیر نظارتی نشده، چون اگر گفته بشه با نظارت چنین محتواهایی رو در اختیار مردم قرار دادین خیلی فاجعه تر خواهد بود تا وقتی بگید که این محتواها بررسی نشدند! این در حالی است که وظیفه ی حکومت اسلامی این هست که آنچه که مفید و موجب تعالی است در اختیار مردم بگذارد چه در مورد آثار ایرانی چه خارجی. چه در سینما، چه در تلوزیون چه شبکه نمایش خانگی!
یکی از مشکلات مدیریت دوگانه ی فرهنگی مسئولین است. این در حالی است که تمام قواعدی که در تلوزیون باید رعایت شود در شبکه نمایش خانگی، سینما و فضای مجازی هم لازم است که رعایت بشه نه اینکه تلوزیون رو هم به همون بلاها مبتلا کرد تا از دور عقب نیافته.
فرهنگی که در شبکه نمایش خانگی در سریال ها، برنامه ها و آثار خارجی داره ارائه میشه چه تناسبی با فرهنگ ایرانی اسلامی داره!؟ وقتی ما این سوال رو می پرسیم منظورمون این نیست کنار کارهای نامناسب چندکار ملی مذهبی هم ارائه بدن تا صدای انتقادات به جا رو خاموش یا کم کنند، کاری که معمولا وقتی انتقادات بالا می گیرند سیاست ورزانه برخی به آن رو میاورند، بلکه منظور اصلاح جدی و اساسی ولنگاری این شبکه هاست. تک به تک آثاری در این شبکه ها ارائه میشه باید سلامتش، فواید و معایبش سنجیده بشه و وقتی یک اثر درصد اثرات مخربش از هر نظر بیشتره و یا به طور کلی نامناسب است مجوز انتشارش نباید به این شبکه ها داده بشه.
نباید به هر کسی برای ایجاد شبکه نمایش خانگی مجوز داده بشه و صلاحیت های اخلاقی، خانوادگی و فرهنگی اون فرد باید سنجیده بشه اینطور باشه هر کس پول داره با کمترین صلاحیت ها میتونه بیاد مجوز ایجاد شبکه نمایش خانگی رو بگیره و هر تفکری رو در اون شبکه ارائه بده با ایجاد این چندگانگی های فرهنگی جز ضرر چیزی نصیب مردم نمیشه، همونطوری تا الان نشده، چه سود اخلاقی یا فرهنگی از این شبکه ها و آثارشون به مردم رسیده؟
آقای جبلی! اینکه فقط وقتی کار بیخ پیدا می کند مشکل رو می بینید خودش یه مشکل بزرگه!
ساترا کارایی لازم رو نداشته، نه فقط چون مسئولین دیگه به گزارشات ساترا توجه نکردند، بلکه به طور کلی ملاک ها و معیارهای سنجش ساترا دارای اشکال هست چون خیلی موارد پر اشکال و مساله دار رو بدون مشکل قلمداد می کنه. وقتی نوع عملکرد ساترا رو می بینیم خدا رو شکر می کنیم چنین دیدگاهی رو در صداوسیما پیاده نکردند و اگر کرده بودند معلوم نبود چه بلاهای بدتری سر فرهنگمون می اومد. ترک فعل ها از دستگاه های مربوط دیگه هم حاصل شده. وقتی خیلی چیزهایی که از نظر اخلاقی و تربیتی مساله است از نظر این ناظران و مسئولین عادی به نظر میاد خودش مشکل ایجاد میکنه. خود صداوسیما بسیاری ایرادات داره که باید اصلاح بشه وای به حال شبکه نمایش خانگی. کوچک نمایی مشکلات این حوزه باعث میشه که مشکلات ریشه ای حل نشه. بنابراین تا میتونید از محتوای شبکه نمایش خانگی چه رئالیتی شوهای این شبکه چه سریال ها و فیلم های ایرانی و خارجیش کلیپ تهیه کنید تا با مستندات با مسئولین حرف بزنیم. مشکل یکی دوتا نیست! مشکل یک صحنه و دو صحنه در این آثار نیست، کلیت تولیدات و آثار خارجی ای که داره بی قاعده پخش میشه مشکل داره. اگر مراقبت هایی که لازم هست در این حوزه صورت نگیره تهاجم فرهنگی حل نخواهد شد بلکه به سایر نقاط هم این تهاجم میرسه و جایی ام که سالمه یا کمتر مشکل داره دچار مساله میکنه.
پی نوشت:
هر کس ویراستی داره این موارد گفته شده رو به آقای جبلی و سایر مسئولینی که در ویراستی حضور دارند گوشزد کنه