⭐️⭐️⭐️⭐️هوالشافی⭐️⭐️⭐️⭐️
خلاصه ای از جلسه ۵ مبانی سطح ۲
🌸ما درتقسیم بندی غذا🍲 و دوا💊، مفردات را به چهار4⃣ دسته تقسیم کردیم⬅️ که عبارتند از :
1⃣ غذای مطلق 🍲
2⃣ اندکی دوا و مقدار زیادی غذا(غذای دوایی)🙂
3⃣ اندکی غذا و مقدار زیادی دوا(دوای غذایی)🙃
4⃣ دوای مطلق 💉💊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1⃣غذای مطلق🍲: بعد از هضم؛۱) سلول سازی👶۲)انرژی💪 ۳)فضله💩
2⃣ غذای دوایی:اول☝️ تبدیل به چهار خلط میشود ⬅️ سپس آن چهار خلط اندکی مزاج اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد.🙂
3⃣ دوای غذایی:ابتدا ☝️بدن را تحت تاثیر مزاج خود قرار داده و⬅️ سپس بخشی از آن به ۴ خلط تبدیل شود🙃
4⃣ دوای مطلق💊: با مزاج خود مزاج بدن و اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد و هیچ انرژی 💪و سلول سازی از آن به وجود نمی آید❌ مثل:
💥فلفل 🌶
💥زنجبیل 🥜
💥زنیان🌿
🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀
✳️ ما نباید خودمان و اطرافیان مان را به طور مکرر🔄 به دمنوشها☕️ ببندیم😎
✳️ ما همیشه باید از دست دارو💊 و دوایت فراری باشیم🏃♂🏃♂ چه بخواهد گیاهی🌱 باشد یا شیمیایی💉 ( داروی شیمیایی؛؛ دستور پزشک)
✳️ این جمله هم برای کسانی که می گویند ؛وقتی عسل🍯 را می جوشانید🔥 خاصیت عسل کم⬇️ میشود:
"طب سنتی 👨⚕میگوید ما به🏃♂ دنبال افزایش⬆️ غذائیت 🍲هستیم چراکه قوه مدبره😎 را تقویت می کند و وقتی عسل🍯 را با آب سرد🍶 ترکیب و روی حرارت ملایم💥 می گذاریم و کف حاصل از آن را جمع میکنیم ،دوایت💊 آن راکم ⬇️ و غذایت 🍲آن را بیشتر ⬆️ کردیم
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
😎 پس قوه مدبره را تقویت کردیم😎
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🌼 ادامه خلاصه جلسه 5 مبانی سطح 2 🌼
🔵 ما نباید❌ در خوردن خوراکیها افراط کنیم🤢 ودر صورت لزوم :
❇️حتماً از مصلحات🌱استفاده کنیم❇️
🔮🔮🔮تأثیر مفردات اعم از"غذا🍲و دوا بر💊"بربدن »🔮🔮🔮
بدن 🕺تشکیل شده از: فضا مثل معده🗯 ➕ مجاری ( شریان ها و عروق )🔴 ➕ اخلاط محصور در عروق ➕ رطوبات لازمه حیات در مویرگ ها💦 ➕ ارواح👻
👆🏼هرچه که ما میخوریم روی این ها تاثیر می گذارد 👆🏼
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
⚪️دوای معتدل ⚪️
وقتی وارد فضا 🗯شود آثاری از آن باقی نمی ماند که تبعات منفی داشته باشد🤗
🔵دوای درجه اول۱🔵
تاثیر آن منحصراً شامل فضاها🗯 و مجاری عروق می شود دیگر در ارواح👻 و اخلاط تأثیر نمی کند
.
🌕دوای درجه دوم۲🌕
تاثیر آن شامل فضاها 🗯و مجاری و اخلاط است۰
🔴دوای درجه سوم۳🔴
تاثیر آن بر ارواح👻 و اخلاط هم آشکار می شود
⚫️دوای درجه چهارم۴⚫️
تاثیر در تمام بدن (فضاها 🗯/ مجاری/ اخلاط / رطوبات های لازمه💦 / ارواح👻)
🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺
🏺🏺🏺افعال و آثار عملکرد" غذاها 🍚و دواها💊" در بدن 🏺🏺🏺
1⃣ افعال کلی = هر مفرده به علت داشتن مزاج، می تواند تاثیرات و عملکردی روی اندامها داشته باشد مثل:
♦️گرم کردن اندام ها(تسخین)🔥⬅️ به دلیل مزاج گرم خوراکی😡
♦️سردکردن اندامها (تبرید)❄️⬅️به دلیل سردی مزاج خوراکی😨
♦️ لینت دادن اندامها (نرم کردن)💦⬅️به دلیل مزاج رطوبی خوراکی🤓
♦️ یبوست اندامها(خشک کردن)⚡️⬅️مزاج خشک خوراکی😮
2⃣ افعال شبه کلی = عملکردی از دوا💊 یا غذا🍲 که به دلیل مستقیم کیفیت یا مزاج آن نباشد بلکه به تبع آثار کیفیت آن باشد۰
✴️ برای مثال می توانیم بگوییم یک غذای مزاج گرم 🍲که ایجاد گرما🔥 و تسخین کند بعد از گرمی مسیرهایی را هم باز می کند یعنی مفتح هم هست۰
✴️ یک مثال دیگر :😎😎
یک تکه گوشت 🥩یخ زده ❄️ تمام ذرات آن فشرده است ، وقتی حرارت 🔥به آن می دهیم گوشت نرم میشود ۰به عمل نرم شدن گوشت🥩 تفتیح میگویند.تفتیح یک فعل شبه کلی است۰
🔺 تاثیرات افعال کلی به تمام بدن🕺 می رسد .
🔻تاثیرات افعال شبه کلی الزاما به کل بدن 🤷♂نمیرسد، و ممکن است به نقاطی از بدن برسد .
3⃣افعال جزئی:به فعلی از مفرده گویند که مختص یک عضو خاص باشد.مثال:
✳️ اسطوخودوس🌱 جارو کننده اخلاط دماغیه 🧠هست .
4⃣ذوالخاصیه:🍎🍎🍎
تاثیر مفردات در بدن ربطی به مزاج آن ندارد و در تمام افراد👫 ،یک☝️خاصیت واحد را بروز میدهد
✴️ مثلاً : آویشن🌿 خاصیت ضد سرفه بودن دارد 🗣️❌پس هر کسی با هر مزاجی آویشن 🌿بخورد در تسکین سرفه اش موثر است ویا:
✳️ مفرح بودن😇 سیب🍎 به دلیل ذوالخاصیه بودنش است.
تهیه شده توسط دستیاران استاد یوسفی: سلیمانی و حسین پور
⭐️ موفق باشید ⭐️