⭐️⭐️⭐️⭐️هوالشافی⭐️⭐️⭐️⭐️ خلاصه ای از جلسه ۵ مبانی سطح ۲ 🌸ما درتقسیم بندی غذا🍲 و دوا💊، مفردات را به چهار4⃣ دسته تقسیم کردیم⬅️ که عبارتند از : 1⃣ غذای مطلق 🍲 2⃣ اندکی دوا و مقدار زیادی غذا(غذای دوایی)🙂 3⃣ اندکی غذا و مقدار زیادی دوا(دوای غذایی)🙃 4⃣ دوای مطلق 💉💊 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 1⃣غذای مطلق🍲: بعد از هضم؛۱) سلول سازی👶۲)انرژی💪 ۳)فضله💩 2⃣ غذای دوایی:اول☝️ تبدیل به چهار خلط میشود ⬅️ سپس آن چهار خلط اندکی مزاج اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد.🙂 3⃣ دوای غذایی:ابتدا ☝️بدن را تحت تاثیر مزاج خود قرار داده و⬅️ سپس بخشی از آن به ۴ خلط تبدیل شود🙃 4⃣ دوای مطلق💊: با مزاج خود مزاج بدن و اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد و هیچ انرژی 💪و سلول سازی از آن به وجود نمی آید❌ مثل: 💥فلفل 🌶 💥زنجبیل 🥜 💥زنیان🌿 🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀 ✳️ ما نباید خودمان و اطرافیان مان را به طور مکرر🔄 به دمنوشها☕️ ببندیم😎 ✳️ ما همیشه باید از دست دارو💊 و دوایت فراری باشیم🏃‍♂🏃‍♂ چه بخواهد گیاهی🌱 باشد یا شیمیایی💉 ( داروی شیمیایی؛؛ دستور پزشک) ✳️ این جمله هم برای کسانی که می گویند ؛وقتی عسل🍯 را می جوشانید🔥 خاصیت عسل کم⬇️ می‌شود: "طب سنتی 👨‍⚕میگوید ما به🏃‍♂ دنبال افزایش⬆️ غذائیت 🍲هستیم چراکه قوه مدبره😎 را تقویت می کند و وقتی عسل🍯 را با آب سرد🍶 ترکیب و روی حرارت ملایم💥 می گذاریم و کف حاصل از آن را جمع میکنیم ،دوایت💊 آن راکم ⬇️ و غذایت 🍲آن را بیشتر ⬆️ کردیم ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ 😎 پس قوه مدبره را تقویت کردیم😎 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🌼 ادامه خلاصه جلسه 5 مبانی سطح 2 🌼 🔵 ما نباید❌ در خوردن خوراکیها افراط کنیم🤢 ودر صورت لزوم : ❇️حتماً از مصلحات🌱استفاده کنیم❇️ 🔮🔮🔮تأثیر مفردات اعم از"غذا🍲و دوا بر💊"بربدن »🔮🔮🔮 بدن 🕺تشکیل شده از: فضا مثل معده🗯 ➕ مجاری ( شریان ها و عروق )🔴 ➕ اخلاط محصور در عروق ➕ رطوبات لازمه حیات در مویرگ ها💦 ➕ ارواح👻 👆🏼هرچه که ما میخوریم روی این ها تاثیر می گذارد 👆🏼 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ⚪️دوای معتدل ⚪️ وقتی وارد فضا 🗯شود آثاری از آن باقی نمی ماند که تبعات منفی داشته باشد🤗 🔵دوای درجه اول۱🔵 تاثیر آن منحصراً شامل فضاها🗯 و مجاری عروق می شود دیگر در ارواح👻 و اخلاط تأثیر نمی کند . 🌕دوای درجه دوم۲🌕 تاثیر آن شامل فضاها 🗯و مجاری و اخلاط است۰ 🔴دوای درجه سوم۳🔴 تاثیر آن بر ارواح👻 و اخلاط هم آشکار می شود ⚫️دوای درجه چهارم۴⚫️ تاثیر در تمام بدن (فضاها 🗯/ مجاری/ اخلاط / رطوبات های لازمه💦 / ارواح👻) 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺 🏺🏺🏺افعال و آثار عملکرد" غذاها 🍚و دواها💊" در بدن 🏺🏺🏺 1⃣ افعال کلی = هر مفرده به علت داشتن مزاج، می تواند تاثیرات و عملکردی روی اندامها داشته باشد مثل: ♦️گرم کردن اندام ها(تسخین)🔥⬅️ به دلیل مزاج گرم خوراکی😡 ♦️سردکردن اندامها (تبرید)❄️⬅️به دلیل سردی مزاج خوراکی😨 ♦️ لینت دادن اندامها (نرم کردن)💦⬅️به دلیل مزاج رطوبی خوراکی🤓 ♦️ یبوست اندامها(خشک کردن)⚡️⬅️مزاج خشک خوراکی😮 2⃣ افعال شبه کلی = عملکردی از دوا💊 یا غذا🍲 که به دلیل مستقیم کیفیت یا مزاج آن نباشد بلکه به تبع آثار کیفیت آن باشد۰ ✴️ برای مثال می توانیم بگوییم یک غذای مزاج گرم 🍲که ایجاد گرما🔥 و تسخین کند بعد از گرمی مسیرهایی را هم باز می کند یعنی مفتح هم هست۰ ✴️ یک مثال دیگر :😎😎 یک تکه گوشت 🥩یخ زده ❄️ تمام ذرات آن فشرده است ، وقتی حرارت 🔥به آن می دهیم گوشت نرم میشود ۰به عمل نرم شدن گوشت🥩 تفتیح می‌گویند.تفتیح یک فعل شبه کلی است۰ 🔺 تاثیرات افعال کلی به تمام بدن🕺 می رسد . 🔻تاثیرات افعال شبه کلی الزاما به کل بدن 🤷‍♂نمیرسد، و ممکن است به نقاطی از بدن برسد . 3⃣افعال جزئی:به فعلی از مفرده گویند که مختص یک عضو خاص باشد.مثال: ✳️ اسطوخودوس🌱 جارو کننده اخلاط دماغیه 🧠هست . 4⃣ذوالخاصیه:🍎🍎🍎 تاثیر مفردات در بدن ربطی به مزاج آن ندارد و در تمام افراد👫 ،یک☝️خاصیت واحد را بروز میدهد ✴️ مثلاً : آویشن🌿 خاصیت ضد سرفه بودن دارد 🗣️❌پس هر کسی با هر مزاجی آویشن 🌿بخورد در تسکین سرفه اش موثر است ویا: ✳️ مفرح بودن😇 سیب🍎 به دلیل ذوالخاصیه بودنش است. تهیه شده توسط دستیاران استاد یوسفی: سلیمانی و حسین پور ⭐️ موفق باشید ⭐️