📝درباره وانیل بیشتر بدانیم قسمت اول... 🤍طبیعت وانیل گرم و خشک می‌باشد. وانیل حاوی مقادیر بالای کلسیم، منگنز، منیزیم، پتاسیم، آهن، روی، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5 و ویتامین B6 می‌باشد. 💛اسانس وانیل از دانه‌های گیاه وانیل پس از تخمیر و استخراج عطر آن‌ها و به صورت پودر و یا مایع تولید می‌شود. 🤍غلاف‌ها از ارکیده‌های خاصی به نام وانیلا پلانیفولیا (Vanilla planifolia) استخراج و اندازه‌ی غلاف‌ آن از ۵ تا ۲۲ سانتی‌متر متغیر هست و هر چقدر بزرگ‌تر می‌شوند، کیفیت بالاتری دارند. 💛وانیل که به عنوان وانیلا یا ورق قماری هم شناخته می‌شود، میوه گیاهی از خانواده‌ی ثعلب بوده که دارای گل‌هایی به رنگ سفید و زرد است. 🤍پودر قهوه‌ای رنگ وانیل طبیعی پس از خشک کردن غلاف‌های لوبیا شکلِ گیاه وانیل که در واقع میوه‌های آن می‌باشند، به دست می‌آید. 💛توجه: این غلاف‌ها باید در زمان خود با دقت چیده شوند که هم از رسیدن آن‌ها اطمینان حاصل شود و همینطور از هم گسسته نشوند. 🤍وانیل در عطرها و داروها استفاده می‌شود. این اسانس در آشپزی و شیرینی‌پزی می‌تواند برای سلامتی هم مفید باشد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim