🟢خواص و مزاج تره در طب سنتی 🌿مزاج: درجه سوم گرم و درجه دوم خشک 🌿خواص: باز کننده، لطیف کننده و بخار زا است. پاک کننده ریه، باز کننده گرفتگی‌های کبد، مقوی دستگاه گوارش، کمر، رفع قولنج روده، ادرار آور، قاعده آور، ملین و مقوی نیروی جنسی است. 🌿پرورده‌ی آن با سرکه باز کننده‌ی گرفتگی‌های مجاری کبدی و طحال و رافع قولنج روده است. 🌿مصرف سه مثقال و نیم از آب آن قطع کننده‌ی خونریزی بواسیر است. با عسل در درمان بیماری‌های سرد ریه مؤثر است. خشک کننده‌ی رطوبات رحم است. 🌿موجب لذیذ شدن غذاها و رفع نفخ و غلظت آن‌ها می‌شود. ⚠️مضر گرم مزاجان است و موجب دیدن خواب‌های بد می‌شود. تاری دید، سوختن خون و بیماری‌های لثه از دیگر مضرات آن است. ⚠️از پیاز دیر هضم تر است و خوردن تره خام توصیه نمی‌شود. ✅مصلح آن گشنیز و کاسنی تازه است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim