🌾گندم در طب سنتی 🌾مزاج: درجه اول گرم و معتدل 🌾خواص: دارای ارزش غذایی بالا، چاق کننده، نیروبخش و بهترین غذا برای افرادی که مزاج معتدل دارند. ⚠️مضر افرادی که مستعد گرفتگی عروق و مجاری در بدن هستند. ⚠️خوردن گندم تازه و خام موجب تولید کرم معده می‌شود. ⚠️مضر خانم‌های باردار است. گندم پخته نفاخ و دیر هضم است و تولید باد در بدن می‌کند. ✅مصلح: سرکه کهنه و شیرینی‌های طبیعی 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim