🟡زیره در طب سنتی 🌼مزاج: درجه دوم گرم و درجه سوم خشک 🌼خواص: تحلیل برنده و باز کننده گرفتگی‌های کلی بدن، خشک کننده، لطیف کننده، جمع کننده و برطرف کنندهء بادهای غلیظ 🌼جویدن زیره با نمک و قورت دادن آن باعث قطع آبریزش دهان می‌شود. 🌼اگر با سرکه ساییده و استشمام شود و یا در بینی فتیله شود، خونریزی بینی را قطع می‌کند. 🌼اگر زیره را در سرکه خیسانده، سپس در آفتاب خشک کرده و کوبیده شود، برای رفع ویار خاک خوردن در خانم‌های باردار مفید است. ⚠️مضر ریه است و مصلح آن کتیرا می‌باشد. ⭕️میزان مجاز مصرف تا دو درم (معادل ۵.۲ گرم) است. 👈🏻بهترین نوع زیره، زیره کرمانی تازه است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim