🟫 کباب در طب سنتی 🍢مزاج: گرم و خشک (بسته به نوع گوشت میزان گرمی و خشکی شدت و ضعف دارد). 🍢خواص: اشتها آور، خونساز، تقویت نیروی جنسی و گرم کنندهء کل بدن به ویژه کلیه‌ها، مفید برای معده‌های مرطوب و کسانی که فصد و حجامت کرده‌اند. ⚠️خوردن آب پس از کباب، به ویژه کباب ماهی بسیار مضر است. ✅ مصلحات: سماق، گشنیز، فلفل، سکنجبین، اطریفل 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim