🔴رب هلیله 🌹مواد لازم: 🔺هلیله زرد ۱۰۰ عدد 🔺آب به میزان کافی 🌹طرز تهیه: هلیله‌ها را شکسته، پوست‌ها را جدا کرده و داخل بطری شیشه‌ای ریخته و رویش آب بریزید. روزی ۵ تا ۷ مرتبه تکان داده تا وقتی که آب رنگی شود و طعم هلیله پیدا کند. آن وقت آب را جدا کرده، در ظرفی دیگر ریخته و دوباره آب اضافه کرده تا وقتی که دیگر در هلیله‌ها طعمی نماند. آن وقت تمام آب‌ها را جوشانده تا به قوام برسد. بعد جلوی آفتاب گذاشته و روزی چندبار هم زده تا وقتی که به یک خمیر غلیظ سفتی تبدیل شود. بعد حب کرده اندازه نخود ۱ ساعت بعد از صرف غذا ۳ حب میل شود. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی دوره پیشرفته اول اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim