🍜چگونگی انتخاب مزاج غذا در افراد بیمار 🍛در افراد بیمار لازم است مزاج غذا ضد مزاج بیماری باشد. اگر فردی دچار بیماری سرد مثلاً درد مفاصل از نوع سرد شد، باید غذاهای گرم مصرف کند و اگر فردی دچار بیماری گرم مثلاً سردرد نوع گرم شد، لازم است غذاهای سرد استفاده کند. 🍛طول مدت مصرف غذاهای سرد و گرم در بیماری‌ها دارای مدت زمان محدودی است که لازم است پزشک با توجه به وضعیت و علائم بیمار این مدت را مشخص کند و ادامه خودسرانه غذاهای سرد یا گرم و یا مصرف بی‌رویه آن‌ها خود می‌تواند سبب ایجاد بیماری جدیدی شود. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim