🔺هشدار وزارت بهداشت: لبنیاتِ غیرپاستوریزه نخورید 🔹رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت: تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل می‌شود. فرآورده‌های خام دامی به‌سرعت می‌توانند بیماری‌هایی مانند تب مالت را منتقل کنند. 🔹علائم تب مالت می‌تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد. این علائم می‌تواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند. 🔹مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند. 🔹یکی از محصولات لبنی که پتانسیل بالایی برای انتقال تب مالت دارد، پنیر غیرپاستوریزه است که می‌تواند خطرناک باشد. تنها در صورتی پنیر تازه قابل مصرف است که حداقل ۲ ماه در آب نمک مانده و میکروب‌های موجود در آن از بین رفته باشد. ╔═ 🍃🌸🍃═════╗ خمینی شهری ها @sedenewz ╚═════🍃🌸🍃🌼🍃