#قهوه_یزدی یک ترکیب خاص و خوشمزه قهوه در
#یزد است. طرز تهیهٔ این نوشیدنی در فهرست آثار ناملموس ایران به ثبت رسیدهاست. پیشینهٔ این
#قهوه به دورهٔ قاجار میرسد. در فرایند آماده سازی این قهوه از گلاب، هل و نبات و زعفران استفاده میشود.
پس از کشف قهوه در اتیوپی، این ماده از طریق عربستان و یمن به ایران رسید. در شبهجزیرهٔ عربستان، دانهٔ قهوه را با ادویههای متنوعی چون هل و دارچین و … بو میدادند و بدون شکر و تلخ مصرف میکردند. همین محصول به شهر یزد رسید و در یزد آن را با شکر و نبات تهیه میکردند. قهوه از نظر طب سنتی طبع سرد دارد و به همین دليل در تهیه قهوه یزدی آن را با ادویه های گرم مخلوط می نمایند.
قهوه یزدی بدلیل استفاده از زعفران و هل دارای خواص زیادی هست.
☕ نوش جان
#ویتاسیب #سلامت_باشید #لحظه_های_خوب #قهوه_یزدی_ویتاسیب #صددرصدطبیعی #قهوه_سنتی #قهوه