فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ترکیب خاص و خوشمزه قهوه در است. طرز تهیهٔ این نوشیدنی در فهرست آثار ناملموس ایران به ثبت رسیده‌است. پیشینهٔ این به دورهٔ قاجار میرسد. در فرایند آماده سازی این قهوه از گلاب، هل و نبات و زعفران استفاده می‌شود. پس از کشف قهوه در اتیوپی، این ماده از طریق عربستان و یمن به ایران رسید. در شبه‌جزیرهٔ عربستان، دانهٔ قهوه را با ادویه‌های متنوعی چون هل و دارچین و … بو می‌دادند و بدون شکر و تلخ مصرف می‌کردند. همین محصول به شهر یزد رسید و در یزد آن را با شکر و نبات تهیه می‌کردند. قهوه از نظر طب سنتی طبع سرد دارد و به همین دليل در تهیه قهوه یزدی آن را با ادویه های گرم مخلوط می نمایند. قهوه یزدی بدلیل استفاده از زعفران و هل دارای خواص زیادی هست. ☕ نوش جان