5⃣ بخش پنجم رد پای شبکه زیتون در رسانه های تکنوکرات / قهرمان سازی از مرد بد نام رژیم پهلوی
💢 و اما علینقی عالیخانی کیست ؟ قسمت دوم
💢 عالیخانی درباره نحوه شراکت و قرارداد با اسرائیل هم میگوید: " با همه در همان زمانی که مسئولیت روابط اقتصادی محرمانه با کشورهای خارجی را داشتم ، آشنا شدم ، البته در آن زمان مسائل به قدری محرمانه بود که قرارداد ایران و اسرائیل برای تحویل نفت و تشکیل شرکت مختلط که در سوئیس به ثبت رسیده بود ، را وزیر وقت دارائی ، ضرغام که رئیس شورایعالی نفت بود، به صورتی مطرح کرد که آنهائی که تصویب کردند ، نفهمیدند که چه تصویب کردند ، بنابراین با یک مسائل محرمانه روبرو بودیم ، ولی با آنها من تماس دائم داشتم ."
💢 در زمان دولت علم روابط با اسرائیل بسیار گسترده شد و به اعزام هیئت هایی از ایران به اسرائیل و سفر مقامات بلند پایه اسرائیلی به ایران انجامید . طرح کشت و صنعت دشت قزوین ، بهعنوان مهمترین پروژه کشاورزی اسرائیل در خارج ، در همین زمان آغاز شد . اهمیت این طرح برای اسرائیلیها تا بدان حد بود که موشه دایان ، وزیر کشاورزی اسرائیل ، دو بار از دشت قزوین بازدید کرد : بار اوّل در سال 1341 و پیش از شروع پروژه ، بار دوّم در سال 1343 و پس از شروع پروژه .
💢 در اواخر سال 1344 حدود 400 اسرائیلی در دشت قزوین مستقر بودند . علم در یادداشت 8 مهر 1352 مینویسد: " حوزه قزوین به وسیله یک شرکت اسرائیلی در حال توسعه سریع و وسیع کشاورزی است . وقتی من نخست وزیر بودم اسرائیلی ها را آوردم ."
💢 عابدین خان عالیخانی و پسرانش رابط اصلی شبکه علم با اسرائیلیها در پروژه دشت قزوین بودند . عابدین خان پدر دکتر علینقی عالیخانی است که بعنوان دستیار و دوست صمیمی علم شناخته میشد و در اوائل سالهای 1370 ویراستاری " یادداشتهای روزانه علم " را به عهده گرفت . دکتر عالیخانی با حمایت علم مدتی رئیس دانشگاه تهران بود.
💢 برخی منابع ، عالیخانی را یکی از اعضای کلوپ روتاری تهران معرفی و تصریح کردهاند که همین ویژگی در انتصاب او به ریاست دانشگاه تهران مؤثر بوده است .
💢 کلوپ روتاری یکی از شاخههای فراماسونری است که در هر جامعه ، از فعالان و نیروهای مؤثر و کیفی آن جامعه تشکیل میشود و مأموریت اصلی آن ، ایجاد حلقه اتصال با قدرتهای غربی از طریق نظام بینالمللی با کمک رجال سیاسی و کلان سرمایهداران میباشد.
💢 " هم چنین علینقی عالیخانی ، از نزدیکترین کارگزاران سِر شاپور ریپورتر و امیر اسدالله علم بود...که با وقوع انقلاب به آمریکا رفت و از اوائل دهه 1370 ، پس از انتشار خاطرات ارتشبد فردوست ، ویراستاری یادداشت های روزانه علم را به دست گرفت . این کتاب در شش جلد در ایران منتشر شده است. اندکی پیش از انتشار جلد اوّل یادداشتهای روزانه علم ، نشریه نیمروز ، چاپ خارج از کشور، که دارای ارتباطات عمیق با برخی سرویسهای اطلاعاتی است، اعلام کرد که عالیخانی بخش های مربوط به سِر شاپور ریپورتر و محمد باهری را از این خاطرات حذف میکند."
⚫️ خبرگزاری تسنیم: آیا قهرمانسازی از خاندان گرداننده شبکه زیتون در ایران اتفاقی است؟ آیا شبکه زیتون در این تطهیر و قهرمانسازی نقش دارد؟ آیا هنوز شبکه زیتون در کشور فعالیت دارد؟
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1392/10/15/240028
#نفوذ #یهود #نفاق
📝 کانال رسمی صراط المستقیم
سروش
http://sapp.ir/seratalmostaghim
ایتا
https://eitaa.com/seratalmostaghim2
آی گپ
https://iGap.net/seratalmostaghim2