💠 #لحمی غذای سنتی #برزنگک یکی از غذا‌های لذیذ مردم خونگرم #خوزستان است که از منابع خوب #فیبر‌های_غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است.... 🍀 #موادلازم 🔸 پیاز متوسط: ۱ عدد 🔸 شکر سرخ و سرکه: ۲ قاشق غذاخوری 🔸 لپه و کشمش و گندم حلیم‌: هر کدام نصف پیمانه 🔸 گوشت : ۱۲۰ گرم 🔸 دنبه: ۴۰ گرم. #طرز_تهیه گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به‌جوش آید.در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم می‌کنیم تا مواد، خوب پخته شود.این غذا در خوزستان به‌عنوان #صبحانه مصرف می‌شود. @matbakh_setad