جوزغند از میوه‌ای به نام (آلگ) که هم‌خانواده‌ی هلو است، تهیه می‌شود و طعم ترش و شیرین دارد. ساخت جوزغند یک کار گروهی بین بانوان نراقی است. برای درست کردن این شیرینی، میوه را پوست می‌کنند تا سه روز در پشت بام آفتاب بخورد و خشک شود، سپس هسته‌ی آن را خارج می‌کنند و یک روز دیگر در آفتاب می‌ماند، بعد داخل این میوه را با مواد مخلوط تشکیل ‌شده از مغز بادام، شکر، هل، مغز هسته‌ی زردآلو و خاک قند پر می‌کنند. این شیرینی لذیذ در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است دورهمی بزرگترین کانال کوچه و بازار🔻 https://eitaa.com/joinchat/1209204789Ce03d4ce525