🔴🆕تاجیک: فردا روز "خیزشهای رادیکالتر" است!
محمدرضا تاجیک، فعال چپ و از تئوریسینهای حرکت خیابانی علیه نظام اسلامی در یادداشتی در شماره یکشنبه گذشته روزنامه اعتماد، با اشاره تلویحی به حوادث اخیر نوشته است: اگرچه امروز، اندیشیدن به حادث شدنِ این پیچش سخت و عواقب آن سهلتر از تغییر مسیر برخی اربابان قدرت است و تصور تقویت و تشدید اراده پلیسی و امنیتی معطوف به حفظ «وضع موجود» ممکنتر از تلاش برای تغییر آن به نظر میرسد و اگرچه، دور از تحلیل و تخمین است که بازیگران اقالیم قدرت و سیاست اکنون جامعه که دیری است چشمشان خانه خیال است و عدم و نیستها را هست و هستها را نیست میبینند لاجرم، از چنین بصیرتی برخوردار شوند و شیشه کبودی که بر چشمان نهادهاند را بردارند و آن نقشهای نازیبا و آن رنگهای بیرنگ و کدر را که در آیینه جامعه میبینند، نقشِ خودِ آیینه یا نقاشی در پس و پشتِ آن نینگارند، اما در شرایط استثنای کنونی - که این بار توسط سوژه مقاومت متفاوت از همه دورانها مستثنی شده است - تنها دو راه پیداست: نخست، فهمیدن و بیان کردن واقعیت و حقیقت رخدادی که هماکنون تجربه میشود و تلاش برای تغییر مسیر خود و رفع علل و عوامل موجبه و موجده آن. دو دیگر، وضعیت استثنا را وضعیت عادی تصویر و تصور نمودن و به انتظار نشستن تا شاید رخداد از امتداد خویش حوصلهاش سر رود و خود بساط کوچه و خیابانش را برچیند.
او میافزاید: نمیدانم این رخداد چقدر موفق بوده تا حجاب از دیده و دل این اربابان قدرت برگیرد، اما میدانم اگر تمهیدی نشود از علاج و دوا، تاریخ فردای این سرزمین توالی خیزشها و رخدادهای گوناگون (به مراتب رادیکالتر از آنچه امروز تجربه میکنیم) خواهد بود. بعضی وقتها، برای نجات دادن پوست باید پوست انداخت.[4]
*تاجیک در واقع مشغول بیان همان حرف علی ربیعی (سخنگوی اصلاحطلب دولت روحانی) پس از آبان 98 است که گفته بود: حکایت همچنان باقیست. [5]
و در ادامه نیز سخن مصطفی تاجزاده را تکرار میکند که گفته بود حوادث آبان 98 در سطحی وسیعتر و خشنتر تکرار میشود.
تاجیک هم مشغول تکرار همان معانی در لابهلای کلمات و عبارات ثقیل است و البته به بهانه اغتشاشات اخیر که به بهانه درگذشت تصادفی خانم مهسا امینی رخ داد.
اینکه چرا مردان هسته سخت اصلاحات هنری جز تکرار واضحات ندارند و البته همان سطح واضحشان نیز عمدتا سری در "خیابان و خون" دارد از تأملات روزگار ماست.
البته تأکید تاجیک برتوالی خیزش یا همان آشوبها چیز عجیبی نیست و او سالهاست که در اینجا و آنجا یا بر آفت زده بودن نظام اسلامی تأکید کرده، یا نظام اسلامی را به کشتی تایتانیک درگیر گرداب شبیه دانسته و یا تحلیلگرانی که اغتشاش را اعتراض نمیدانند "کلبی مسلک" و سگی خطاب کرده است. [6]
چه اینکه جعل نام و الصاق برچسب خیزش به اغتشاش و بلوای مشتی اراذل و اوباش و فریب خورده هم گویا هنر اوست.
طبعا از کوزه همان برون تراود که دراوست و امروز هیچکس نباید از ذهن تاریک و فسردهی تحلیلهای تاجیک و عزم فرماندهان و "بانیان آشوب" که با ذات اسلامی و پیشرفتهای نظام دچار تعارض هستند؛ انتظاری جز پای فشردن بر آشوب بیشتر داشته باشد.
همه باید بدانند مادام که بانیان آشوب از سمپراکنی و "تئوریزاسیون خیابان" دست برندارند؛ مسئله "آشوبهای نقطهای و اقلیتی" پایانناپذیر خواهد بود.
معالوصف برخی محافل تحلیلی معتقدند در پشت این عملیات پارتیزانیِ بزن و در رو، هدفی بسیط با مسمّای "فتنه اقتصادی" وجود دارد.
به این نحو که این آشوبهای نقطهای و اقلیتی به مثابه جرقههای عامدانهای از سوی دشمن و ایادی داخلی او هستند که تقلا میشود تا بر هیمه اعتراضات مربوط به مشکلات اقتصادی بیافتد و اعتراضات فراگیر را شکل دهد.
همّ و غمّ مجاهدان عرصههای تبیین و امنیت باید این باشد که این اتفاق نهایی رخ ندهد.
به این شکل که اولا مسئله اقتصاد و راه حل مشکلات اقتصادی که مهمترین آن "رأی خوب" است برای مردم شرح شود و ثانیا بایستی در هر دو عرصه تبیین و امنیت "بانیان آشوب" را زیر ضربه برد.
تا فتنه اقتصادی گُر نگیرد.
بایستی به آشوبهایی مثل آبان 98 و شهریور 1401 به مثابه "پیشلرزههای فتنه اقتصادی" نگریست. پیشلرزههایی که البته تا اینجا به مدد بصیرت مردم و مجاهدت خواص، نیروهای امنیتی و رسانههای دلسوز برای هدف پیش گفته یعنی انداختن جرقه بر هیمهی برساخته اعتراضات اقتصادی ناکام بودهاند...
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2