.
⭕️مهمترین رویکردهای خبری و تحلیلی درخصوص حوادث امنیتی و نظامی جدید در سوریه
_ گروهای متجاوز به حلب سابقه و ماهیت کاملا تروریستی و تکفیری داشته و اطلاق واژههای "معارض و یا مخالف اسد" برای آنان خطای رسانه ای و مشروعیت بخشی سیاسی به آنان محسوب میشود.
_ مبنای تصمیم و اقدام نظامی و امنیتی در سوریه حاکمیت دمشق و ارتش سوریه است و حضور برخی از نیروهای ج.ا و گروههای مقاومت صرفا درحد مستشاری است.
_ تجربه موفق و کارآمد مقاومت در سوریه در دهه گذشته به تدبیر مقام معظم رهبری و فرماندهی شهید سلیمانی باید در متن نظام محاسباتی و طرح ریزیهای اقدام قرار گیرد و نسبت به اعمال مولفههای مکتب شهید سلیمانی و سیره ایشان در فرماندهی مطالبه گری صورت گیرد.
_ کش و قوس تحولات امنیتی و نظامی در حلب و سایر مناطق سوریه از سال ۸۹ تاکنون امری طبیعی و مسبوق به سابقه است و انگاره نابودی حاکمیت سوریه درپی سقوط تعدادی از مناطق روستایی و شهری غلط و خطرناک است.
_ طرح آمریکایی _ صهیونیستی بیثبات سازی مجدد سوریه نشانه شکست محور غربی_ عبری در مقابل محور مقاومت در حوزه لبنان و فلسطین در ماههای گذشته است.
_رفتارهای ضدانسانی و ضددینی تروریستهای تکفیری در سوریه و عراق در سالهای گذشته بویژه در نبل و الزهرا، ضروری است بازنمایی و برجسته سازی شود زیرا مؤید حقانیت مقاومت و اثبات منطق مبارزه با تروریستهای تکفیری است.
_ تجربه بهرهگیری قدرتمند گروههای تکفیری از تکنیکهای عملیات روانی و شبکههای اجتماعی بین المللی، ضروت راستی آزمایی اخبار و سنجش صحت و اتقان در گزارشهای جنگ را بیش از پیش میکند.
_ فلسفه فتنه جنگ گروههای تکفیری، کاشت نطفه جنگ در جبهه اسلامی و درمیان کشورهای منطقه و متقابلا ایجاد حاشیه امن برای جنایتکاران صهیونیستی و آمریکایی است. ضروری است نسبت به طرح مطالب انتقادی و اعتراضی علیه کشورهای اسلامی و همسایه حامی این گروهک ها دقت لازم صورت گیرد و خط مبارزه با جنایتکاران صهیونیستی کاهش پیدا نکند.
🍃🌹🔹ـــــــــــــــــــــــ