ابراهیم هادی ذوالفقاری🇵🇸
•.🥙 ⃝.. | 🌯| زولبیا🥨 مواد لازم😃: آرد سفید : 2 پیمانه🍚 بیکینگ پودر : 1/2‌قاشق مرباخوری🧂 ماست همزده:1 پیمانه🥣 زعفران دم کرده :1 قاشق چایخوری🥃 مواد شربت🍾: شکر : 1 پیمانه🧂 آب : 1/4 پیمانه🍶 گلاب : 2 قاشق غذاخوری🍾 پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری🥄 زعفران : مقدار لازم🥃 روغن‌سرخ‌کردنی‌: مقدار لازم🍾 طرز‌تهیه👩🏻‍🍳: آرد سفید ،بیکینگ پودر ، ماست ، زعفران دم کرده غلیظ ،را باهم مخلوط کنید و خمیر بدست امده را برای ۴ ساعت در دمای محیط کنار بگذارید تا تخمیر بشه و آماده بشه. بعد از ۴ ساعت خمیر کاملا آماده شده ، را درون یک قوطی پلاستیکی سس بریزید که سر آن باریک باشه.قبل از سرخ کردن زولبیا باید شربت را آماده‌کنید طرز تهیه شربت: شکر با آب بر روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل بشه سپس 2 قاشق غذاخوری گلاب را اضافه کنید و صبر کنید شربت روی حرارت بجوشه تا غلیظ بشه وقتی شربت غلیظ شد کمی پودر زعفران و 1/2 قاشق چایخوری پودر هل را به شربت اضافه کنید برای خوش رنگ شدن شربت می تونید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید درون یک تابه که کمی لبه ی آن بلند باشه را تا نیمه روغن سرخ کردنی بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار بدین تا روغن گرم بشه برای تست گرم شدن روغن ، کمی از خمیر به اندازه یک نخود را درون روغن بریزید اگه سریع شروع کرد به سرخ شدن و روی روغن آمد، روغن آماده شده. حالا قوطی سس را که با خمیر پر کردید روی تابه به شکل دورانی بچرخانید تا خمیر شکل زولبیا بگیره دقت کنید دایره ها خیلی بزرگ و ضخیم نشه چون موقع پشت و رو کردن ممکنه بشکنه. وقتی زولبیا ها سرخ شد از روغن خارج کنید و مستقیم درون شربت بگذارید. اگه صبر کنید زولبیا سرد بشه بعد درون شربت بذارید ، زولبیای شما خمیر میشه. بعد از 2 تا 3 دقیقه زولبیا را از شربت خارج کنید. اگه نمی خواین خیلی شهد روی زولبیا باشه می تونید اول زولبیا رو روی یک صفحه یا آبکش بگذارید تا شهد اضافی اون خارج بشه و بعد در بشقاب بچینید و سرو کنید. برای‌افطار‌نوش‌جان‌کنید😋🍽 • +ڪاش مِنَّـٺ بگُذارے بـہ سَـرَم مهـدےجـان ٺا ڪہ هم سُفـره‌ے ٺـُو لحظہ‌ے افطار شَوَم🧡'' •.🥙 ⃝.. Eitaa.com/Asheghaneh_Halal