🍗🍋خوراک بلدرچین و سس لیمو 🧆مواد لازم بلدرچين 4 عدد نمک 18 قاشق چايخوري تره فرنگي2 عدد خرد شده قارچ 200 گرم خرد شده آويشن 12 قاشق چايخوري کره 60 گرم سرکه خرما 14 پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم 🥣مواد لازم براي تهيه سس آب ليمو 2 قاشق غذاخوري آرد ذرت2 قاشق چايخوري آب گوشت 14پيمانه رنده پوست ليمو ترش 12 قاشق چايخوري 🥄طرز تهیه ابتدا بلدرچين ها را از قسمت ستون فقرات برش داده و ستون فقرات را در مي آوريم و بلدرچين را از قسمت سينه روي سطح کار گذاشته و فشار داده و استخوان را شکسته تا صاف شود.بعد نمک زده زعفران را با برس رويش زده و کنار مي گذاريم. کره را در تابه داغ کرده و تره فرنگي را تفت داده و سپس قارچ را اضافه و تفت داده به گونه اي که آب دار باشد.بعد سرکه و خرما و نمک و فلفل و آويشن را اضافه و کف ظرف پيرکس را چرب و مواد را داخل آن ريخته و بلدرچين ها را رويش چيده و در فر 75 درجه سانتيگراد 45 دقيقه مي گذاريم.بعد سس را درست کرده آرد ذرت را با آبگوشت مخلوط حرارت مي دهيم بعد آب ليمو و رنده پوست ليمو را اضافه و بهم مي زنيم تا نسبتاً غليظ شود روي بلدرچين داده و سرو مي کنيم. 🍕 @shahidehhashemi