یعنی حضرت امام (ره) بودند که میفرمود من دست و بازوی کسانی که بار مبارزه را به دوش میکشند میبوسم و تعارف هم نمیکرد لذا فرماندهان ما از نسل حماسهساز، آرمانخواه و مسئول بودند.
وی تاکید کرد: برای تصمیمگیری علاوه بر رصد تحولات و راهبردهای فعلی باید به تجربیات دفاع مقدس نیز توجه کرد چرا که تجربه دفاع مقدس ناظر بر راهبردهایی است که باید امروز و آینده مورد توجه باشد و باید نگاه را به گونهای داشت تا بدانیم در چالشهای کنونی چه اقدامی صورت دهیم.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) خاطرنشان کرد: اگر در آن روزها درگیر اختلافات سیاسی نبودیم و نیروهای مسلح با یکدیگر هماهنگ بودند و این آمادگی را داشتند که با دشمن مواجه شوند، دشمن جرأت دست درازی به خاک میهن را نمیکرد.
سرلشکر رشید با بیان اینکه برای تعیین اهمیت فتح خرمشهر شاخصهای متفاوتی وجود دارد اما استفاده از قدرت نظامی در مقایسه با سایر مولفهها از اهمیت بیشتری برخوردار است، افزود باید با تمرکز بر قدرت نظامی و کارکرد سیاسی و اجتماعی آن فتح خرمشهر را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: توجه به درسهای فتح خرمشهر در مواجهات سرنوشتساز ضرورت دارد. فتح خرمشهر را باید در این شرایط مورد تأمل و بازبینی قرار داد.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) گفت: باز پس گیری خرمشهر به عنوان آخرین موضوع استراتژیک که برای فشار به ایران در تصرف دشمن بود، حاصل بازتولید قدرت تهاجمی بود که امکان آزادسازی خرمشهر را فراهم کرد.
علی لاریجانی پس از پایان سخنرانی سرلشکر رشید گفت: سرلشکر رشید مباحث بسیار خوبی به ویژه درباره عوامل فتح خرمشهر و مقاومت مردم دزفول بیان کرد که به ویژه درسهایی برای امروز در مقابله با سفاکی های آمریکا به ما میدهد.
@sepah_pasdaran