🔴
اظهارات دانشمندان یهودی اما ضد صهیونیسم درباره اسرائیل
🔻زیگموند فروید
فروید که «پدر علم روانکاوی» است میگوید:
«از اینکه تعصبات بیاساس مردم ما موجبات بیاعتمادی اعراب را فراهم آورده است، غرق اندوه میگردم. توانایی همدردی را با دین گمراه شدهای که دیوار هرودیان را به یادگاری ملی تبدیل کرد و از اینرو موجبات رنجیدگی خاطر مردم را فراهم آورد، در خود نمیبینم».
🔻
آلبرت انیشتین
انیشتین، فیزیکدان آلمانی که جایزه نوبل فیزیک را در سال 1921 را دریافت کرده وبه عنوان یکی از بزرگترین فیزیکدانانی شناخته میشود که به این جهان پا گذاشتهاند. او میگوید:
«عقیده "دولت اسرائیل" مورد علاقه من نیست و من هیچگاه دلیل و ضرورت آن را درک نمیکنم. این عقیده با مشکلات بسیاری همراه بوده و حاصل کوتهفکری است.
من بر شوم بودن دولت اسرائیل یقین دارم»
🔻اریک فروم
فروم، روانشناس، روانکاو و فیلسوف اجتماعی آمریکایی آلمانیتبار و از جمله مارکسیست های سرشناس مکتب فرانکفورت و از برجستهترین نمایندگان مکتب روانشناسی اومانیستی است. فروم میگوید:
«
ادعای یهودیان در مورد سرزمین اسرائیل نمی تواند یک ادعای واقعی سیاسی باشد. اگر تمامی ملل جهان مدعی سرزمینهایی که هزاران سال پیش نیاکانشان در آنجا میزیستند شوند، جهان به دارالمجانین مبدل خواهد شد».
🔻پریمو لِوی
لوی، شیمیدان، نویسندهٔ ایتالیایی و از بازماندگان اردوگاه کار اجباری آشویتس نازیها است. 1941 با او مینویسد:
«
یهودیان قربانی هولوکاست نازیها بودند و فلسطینیها هدف آفرینشِ هولوکاستی دیگر توسط اسرائیل هستند».
🔻مارِک اِدِلمن
ادلمن آخرین رهبر بازمانده قیام ورشو است. ادلمن نامهای در حمایت از «مقاومت فلسطین» نوشت و آن را با مبارزان یهودی ورشو مقایسه کرد. وی نامه خود را اینچنین آغاز کرد:
«
به تمامی سربازان سازمانهای مبارزگر و فرماندهان عملیاتهای نظامی و شبه نظامی و حزبی فلسطین!»
🔻آیزاک آسیموف
آسیموف، که از پ شهرت جهانی برخوردار است. دائرةالمعارف بریتانیکا وی را واضع واژه رباتیک در زبان انگلیسی میشناسد. آسیموف بیش از 500 عنوان کتاب در تمام دستههای اصلی ردهبندی دیوی (به جز فلسفه) دارد و «سیارک آسیموف 5020» به افتخار وی نامگذاری شده است. «آسیموف»، «کلارک» و «هاینلاین» به عنوان سه نویسندهٔ بزرگ گونهٔ علمی-تخیلی شناخته میشوند. آسیموف میگوید:
«
خود را در موضع عجیب صهیونیست بودن یافتم و آن را رد کردم!... از نظر من این عقیده که گروهی، خود را ویژه و منحصر به فرد بدانند، کاملاً نادرست است. اینکه میراث انسانیت، تنوعی هزارگانه داشته باشد، لذت بخش است؛ بدینوسیله منافع بسیاری حاصل میگردد. ولی مادامی که یکی از این تنوعات مهمتر از دیگری محسوب گردد، زمینه نابودی تمامی آنها فراهم میشود».
منبع: کافه تاریخ
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70