🥣اگر مثل من گوشه یخچال‌تون انارهای ترش و ملس دارید که خورده نشده، سریع دست بکار شید، این ترشک خوشمزه و ملس رو درست کنید که فوق العاده است😋 فقط بگم موقع نوشتن دستور کلی آب دهنمو قورت دادم🤪 🍊ترشک خونگی: ✅ انارها رو دون کنید، اونایی که قرمزترن رو جدا کنید و اونایی که کمرنگتر هستند رو کمی با گوشتکوب له کنید تا آب انارش خارج بشه، بعدش داخل ماهیتابه بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند دقیقه ای بجوشه و نرم بشه.. بعدش از صافی رد کنید، با دست خوب صافش کنید.. تا آب انارها جدا بشه. آب انار بدست اومده رو دوباره روی حرارت گذاشته + انارهای قرمزتر که جدا کرده بودیم + نمک+ و چند تکه نبات... بهش اضافه میکنیم. شعله کم باشه، آروم بجوشه تا به قوام برسه.. در آخر چند تکه لواشک + قیصی خرد شده + زغال اخته+ آلبالو خشک و.. بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم. خنک که شد، میذاریم یخچال یه شب بمونه و نوش جان ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾