فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری مهم ترین راز پفکی شدن قارچ سوخاری چی میخوایم؟قارچ۲۵۰ گرم🍄‍🟫،تخم مرغ ۱عدد🥚،بکینگ پودر نوک قاشق غذا خوری،آرد 🥡۳قاشق پر،ادویه:نمک🧂،فلفل،پاپریکا،زردچوبه؛آب ۱لیوان 🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫🍄‍🟫 تخم مرغ🥚 و آرد🥡و ادویه ها و بکینگ پودر(راز پفکی شدن قارچامون همیینه)رو که مخلوط کردیم ،کم کم بهش آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک مایع رقیق و شل داشته باشیم. قارچامون رو پوست میگیریم (سعی کنید نشورید چون آب میندازه موقع سرخ کردن) ده دقیقه داخل موادمون میزاریم بعدش داخل پودر سوخاری میزنیم و داخل روغن داغ داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم.(من برای راحتی کارم از سیخ چوبی استفاده کردم) ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾