🤩😍 پفیلا
مقدار نصف ملاقه روغن مایع داخل قابلمه بریزید و دو سه مشت ذرت باکیفیت بهش اضافه کنید و حرارت رو نسبتا زیاد کنید و هم بزنید تا کاملا داغ بشه اگر دوست داشتید نمک رو هم اضافه کنید اگر فکر میکنید مضر هست میتونید نمک رو بعداز پخت با نمک پاش روی پفیلاها بپاشید
درب ظرف رو بذارید و منتظر باشید تا ذرت ها شروع به سروصدا کنن و پف کنن
و به همین راحتی آمادهست 🤤
❌ نکات مهم که باید بهش دقت کنید 👇🏻
۱)ظرفی که داخلش ذرتها رو حرارت میدید باید کف ضخیمی داشته باشه وگرنه حتما از شعلهپخش کن استفاده کنید.
۲)ذرتها خوب و بد دارن بعضی ذرتها اصلا پف نمیکنن و یا کم پف میکنن، ذرتهای بسته بندی خوی هستند.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703