5.7M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش 😍😋 یکی از راحتترین خمیرها بدون نیاز به استراحت خمیر ،نهایت ۴۵دقیقه ای حاضر . .سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی همه مراحل پخت ساندویچ تنوری تو فيلم کامل با توضیح هست ✅ساندویچ تنوری مواد داخلی سلیقه ای ژامبون ذرت قارچ فلفل دلمه رنگی (فلفل سیاه و اویشن ) . اب ۱۳۰گرم خمیرمایه ۵گرم نمک ۱۰گرم شکر ۱۰گرم روغن۵۰گرم ارد ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد برای رومال . خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه . من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید . دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید با تشکر از همکار محترممون آمنه کاظمی🌹 شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703