آموزش
#ساندویچ_تنوری 😍😋
یکی از راحتترین خمیرها بدون نیاز به استراحت خمیر ،نهایت ۴۵دقیقه ای حاضر
.
.سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی
همه مراحل پخت ساندویچ تنوری تو فيلم کامل با توضیح هست
✅ساندویچ تنوری
مواد داخلی سلیقه ای
ژامبون
ذرت
قارچ
فلفل دلمه رنگی (فلفل سیاه و اویشن )
.
اب ۱۳۰گرم
خمیرمایه ۵گرم
نمک ۱۰گرم
شکر ۱۰گرم
روغن۵۰گرم
ارد ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد برای رومال
.
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه
.
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید
.
دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
با تشکر از همکار محترممون آمنه کاظمی🌹
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703