7.63M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اصولی ترین روش پخت شله زرد با تمام نکات👇 برنج (۲۵۰ گرم)  ۱ و یک چهارم لیوان شکر  ۳۵۰ گرم ( الی ۵۰۰ گرم) آب ۱۸ الی ۲۰ لیوان زعفران (نیم مثقال)  ۲ قاشق غذا خوری کره (۵۰ گرم)  ۱/۴ لیوان گلاب (۱۲۵ گرم)  ۱/۲ لیوان خلال بادام  ۵۰ گرم نصف لیوان روغن مایع  ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان) دارچین برای تزئین خلال پسته برای تزئین شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703