اموزش سوپ خامه خوشمزه 🌺🌺 مواد لازم: هویج ۲ عدد قارچ ۲۰۰ گرم آب لیمو ۲ قاشق غ سیب زمینی ۱ عدد (جایگرینش آرد سفید ۳ قاشق غ) آب مرغ ۲ لیوان ( جایگرین یک تا دو عدد عصاره مرغ داخل اب استفاده کنید) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم جو پوست کنده یا پرک ۱/۴ پیمانه خامه به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه سس مایونز ۱ ق غ (سلیقه ای) شیر ۲ لیوان جعفری به میزان لازم کره یا روغن ۲ ق غ طرز تهیه : جو از قبل خیس خورده رو بزارین بپزه. حین پخت کف روش رو جمع کنین. من برای غلیظ شدن سوپ به جای ارد از یه سیب زمینی ابپز استفاده میکنم وهمراه با جو میپزمش. . سیب زمینی رو بعد پخت رنده ریز کنید. هویج رو هم میتونین خرد یا رنده کنید. . کره یا روغن رو داخل تابه بریزید و قارچ های ورقه ای شده رو اضافه کنید و یکم تفت بدین تا اب قارچ ها کشیده بشه.(اگه خواستین بجای سیب زمینی آرد استفاده کنید تو این مرحله باید ارد رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره). 👈آب مرغ رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.( یا ابی که مرغ رو باهاش پختین و یا مثل من میتونین از عصاره های اماده مرغ استفاده کنین) . جو پرک و سیب زمینی رو اضافه کنید. شیر رو بجوشونین و اضافه کنین تا نبره. ادویه ها رو هم اضافه کنید. وقتی سوپ جوش اومد درب تابه رو بزارید و اجازه بدید روی حرارت متوسط ۱۵ دقیقه بپزه تا سوپ جا بیفته. . خامه به دمای محیط رسیده رو با مایونز و ابلیمو و کمی شیر مخلوط کنین و اضافه کنید و مخلوط کنید و حرارت رو خاموش کنید.(خامه نباید بجوشه). . ✅ به دلخواه میتونین از سینه مرغ ریش ریش شده، نخود فرنگی و سبزیجات دیگه داخلش استفاده کنید و یا قارچ رو حذف کنید. . ✅ اگه از جو پرک استفاده میکنین نیاز به پخت جو به صورت جداگانه نیس و میتونین همراه با بقیه مواد بپزینش. 👩‍🍳👩‍🍳〰〰〰〰〰〰👩‍🍳👩‍🍳