🍝🍜🍷 🔸اول نصف بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان سرخالی آبجوش و یه قطره رنگ مخلوط کردم و ته لیوانا ریختم گذاشتم ببنده 🔸تواین فاصله دو بسته ژله آلوورا رو با سه و نیم لیوان آبجوش کاملا حل کردم تا شفاف شه کنار گذاشتم تا سرد بشه. بعد ریختم روی ژله بلوبری دقیقا نیم ساعت گذاشتم تو یخچال. 🔸بعد نیم ساعت با قاشق کمی ژله رو هم زدم تا توش حباب ایجاد بشه توت فرنگیا رو به صورت اریب توی ژله فرو کردم و دوباره به مدت دو ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ببنده. @shamimmarefat5